A gle ljudi se boje i to je jasno...i osobno sam vrlo rijetko u strahu ali moram priznat da ovo budi nekakvu anksioznost u meni...od pocetka rata se budim u 3 u noci i otvaram portale da vidim kakve su novosti. Naravno znam da na to ne mogu utjecati ali psiha je shebana stvar.
Nadalje kako ne ozbiljno shvatiti prijetnje nuklearnim oružjem kada vidiš da se ubijaju civili, i to djeca i majke...
Također nema smisla da se gomila nuklearno oružje iz godine u godinu ako nemaš ni najmanje namjere to koristiti...
Nadalje kako očekivati blefiranje od Putina kada je njihov režim u zemlji sve samo ne demokratsko ljudski. Naravno nismo isti, drukčije žive imaju diktatora, drukčiji je odgoj i razmišljanje....ali što očekivat od jednog diktatora koji doslovno zatvara djecu koja su bila u prosvjedu sa roditeljima, da u mirnom prosvjedu protiv rata, dakle nitko nikome nije prijetio ni na bilo kakav način radii nered.
Ljudi moji pa njima je zabranjeno pola sadržaja na tvu, na svim medijima...oni žive kako se živjelo nekada u kraljevinama....u 21.st je to zlo zla.
I naravno da su takvi diktatori spremni na sve.
Svatko imalo razuman razumije da se ovdje ne radi o blefiranju nego istinskoj prijetnji.
Ja sam siguran da ako tipa krene napad na ruse i putin vidi da gubi, da ce reagirati...mozda i na najgori moguci nacin. On je bolestan diktator koji je izgubio razum davnih dana.