Ja na to gledam ovak. Mi smo rusima sličniji i bliži nego amerima ne geografski već jer smo ista skupina naroda tj. slaveni sa sličnom kulturom, običajima itd. To je bio komentar na HideooKoojimin ali ima veze sa ostalim u nastavku.
Po starim spisima nekoć smo svi mi slaveni bili kao jedno veliko pleme koje se rascjepkalo iz kojeg razloga, ne znam i otišlo u različitim pravcima, takav je slučaj i sa germanima, romanima a jedino arapi su još ostali kakti povezani na jednom području sa istom kulturom, zakonima i sl. a drži ih još samo islam a to opet nekima smeta i zato su tamo česti nemiri, smeta im to neko zajedništvo naroda i žele to razjebat. Mislim da je odavno nastala ona poznata izreka "podjeli pa vladaj" koja je istinita.
Mislim da je i ova korona bila samo predigra i uvod u neki rat i naćin da stišaju kineze jer navodno su oni krivci za virus a sad žele i ruse stišat a oni žele samo napredovat tehnološki, civilizacijski a ameri huškaju Ukrajinu kojoj ne treba puno jer su ratoboran narod. Stoga mislim da su ameri ti koji kuhaju nemire i kaos jer žele bit glavni i misle da su glavni a to treba neko i financirat a sad se mogu zapitat ko ima najviše kapitala u svijetu i plaća sve te pizdarije "kuharima" i bogate se na nemirima, ratovima, bolestima, neprilikama, svemu negativnom još više i više i vjerojatno od njih sve i kreće.