Fico Ne nisu i sada pokušavaš izbrisati sliku jasnih rezultata izbora i politike nakon tih izbora. Bolsonaro podržava Putina i pripada desnom političkom spektru. Trump je kontinuirano podržavao i omogućio Putinu da mu raste utjecaj i pripada desnom političkom spektru. Orban se ulizivao Putinu sve do invazije i sada ih kritizira jer je shvatio da će ga dočekati sranje ako ne podrži EU i NATO. Johnson je primao ruske investicije u vlastitu kampanju i pripada desnom političkom spektru. Svi su oni izabrani od strane desničara, a politika koju su krojili vukla je inspiraciju iz Putinove vlasti.
Briga me za Bolsonara i Johnsona, ovdje se govori o hrvatskoj desnici.
Fico U redu, citirat ću kad već moram, no sam sebi skačeš u usta.
Da, društvene mreže nemaju nikakvo uporište u realnosti. Ne u kontekstu da ne mogu utjecati na stavove ljudi, nego da stavovi pojedinaca na društvenim mrežama ne odražaju realne stavove društvene skupine kojoj pripadaju. I to sam objasnio, zbilja mi nije jasno što još moram napisati da se ovo shvati i da se prestane izvrtati iz konteksta.
Fico Klasičan primjer whataboutisma i skretanja pažnje sa svojih riječi. Ja sam ti rekao da ostavljaš takav dojam jer koristiš retoriku ultranacionalista.
Nije skretanje pažnje sa svojih riječi nego ti misliš da ako nekoga optužiš da laže i imaš malo agresivniji pristup da si automatski ultranacionalist. Ne znam po kojoj to logici vučeš takav zaključak i tako svijet ne funkcionira. Kad sam ti ukazao na to da iste stvari rade ljudi koji su tebi ideološki bliski onda govoriš da skrećem pozornost. Pa i ti si sada skrenuo.
Fico U temi o cjepivu si spominjao fejk news
Spominjao sam to da mediji uvijek umanjuju brojku prosvjednika ako im određeni prosvjed ne odgovara. I to je istina.
Fico u više tema si pokazao ciničnu sprdnju s uključivanjem LGBT i trans likova u igrama,
To se dogodilo u temi Hogwarts Legacy i bilo mi je smiješno što su odlučili staviti trans likove samo zato da kontriraju J.K Rowling koja je osmilila cijeli IP.
Uz to sam još neki dan ismijao Eurosong da je politički i ideološki igrokaz u režiji liberala i to je više manje to što sam se ja ideološki oglašavao.
E, da, pisao sam i ovakve stvari, ali nisi procijenio da je to shodno spomenuti jer ti ruši konstrukciju:
Za Croatia Rally u WRC10:
Još samo fale zvukovi ustaških budnica da pogode i atmosferu krkanluka u publici.
Za ponašanje navijača:
Fašizam i nacizam uopće nije nespojiv s vama i to jako dobro znaš. Više od pola Splita i Dalmacije svršava na NDH i ustaše. Uostalom i služite se fašističkim metodama, lijepite okolo etikete četnika i imate ksenofobne ispade.
Fico ovdje si se uvrijedio kada netko vrijeđa politički spektar koji štuje Hitlera, Pavelića i sada Putina i u konačnici, ne kontriraš čovjeku argumentima, nego govoriš da ti se gadi i da laže.
Fico Kritizirao je ultranacionaliste. Ako smatraš da se ultranacionaliste, ljude kojima je svojatanje "ljubavi" prema domovini paravan za gorčinu i mržnju prema nekome ili nečemu, ne bi trebalo kritizirati, onda ovdje prestajemo s komunikacijom.
Pa upravo on je taj koji učestalo filozofira bez ikakvih argumenata. Naživcirao me u više navrata i sad je eskaliralo jer dođe i prosere u dvije rečenice bez ikakve argumentacije. Lik je iz zlobe napisao glupost i sad ga vadiš. Boli me briga što napada ultranacionaliste, nego što izvrće i manipulira zbog svojih sitnih ideoloških obračuna. To je kao kad netko izvrši pljačku pa mu ih prišiju još 15. Je, zločinac je taj koji izvrši pljačku, ali ne moraš ga zbog svojih sitnih interesa ili frustracija dodatno ocrniti.
Jednostavno me pokušavaš gurnuti u okvir ultranacionalista jer ne znaš kako pristupiti individualiziranim stavovima. Ti se nikad nisi odmaknuo od stavova struje kojoj pripadaš. Ovdje na forumu većina ljudi su ljevičari, a da je situacija obratna sad bi me se etiketiralo kao ljevičara jer bi desničarima kontrirao na radikalnije stavove.