Daj Bože da je siguran poraz rusije da se ovo sve završi na ovome. daj Bože da stane ubijanje, ekonomska i energetska kriza. daj bože da se rusija porazi, promjeni u demokratsko društvo sa kojom se može uredno trgovati i ne plašiti se iste. daj bože da cijeli sviejt bude ujedinjen na kraju krajeva i da se prestane nauružavati, da se porazi vojna ekonomija svuda u svijetu, da s poraze sve sile koje žele dominirati na manjim i slabijim narodima.
Još jednom, daj bože da Rusija što prije izgubi, ne znam koliko bi trebao još naglašavati da nisam za Ruse, da sam za samostalnu neovisnu Ukrinu, demokratsku Ukrijinu u priznatim granicama uključujući i Krim, s time da daju ruskoj manjini prava na jezik i s time da ruska manjina prizna Ukrainu kao svoju državu.
Nisam ja ovdje problem. Smatram da se unatoč jako loše vođenoj ruskoj agresiji, naivno, glupo i podcjenjivački vođenoj, olako otpisuje nuklearna sila.
Smatram da su oni sve opasniji…sve do točke poraza ili stvarnog primirja. Sve do same točke poraza u stanju su napraviti kataklizmu, neviđenu kataklizmu. Tko smatra da oni to nisu u stanju, brijem da se jako vara u ovoj pratilji pokera.