Definitivno nije dobar pokazatelj za idućih nekoliko godina.
Njemačka je isto prije drugog rata bila u sličnom ekonomskom rasulu, ali imali su veliku i jako vojsku.
Rusija ima isti luksuz i prednost, ali zbog svoje korumpirane sovjetske prirode, neće nikad uspjet stvorit jednako moćnu ratnu mašinu.
Još uz amere koji bi ih u otvorenom ratu pregazili kao već pregaženu mačku bomba mi se čini sve izglednija.
Dost gadna situacija, a evo do prije nekoliko dana sam još mislio da je moguće da će Putin namjestit referendume protiv aneksije da ima relativno bezbolan i brz izlazak iz rata i sa pozicije predsjednika.
Za ratni kriminal definitivno neće odgovarati, a Rusija bi zbog toga postala bolja zemlja.
Optimizam lagano opada jer sve novo kaj se događa samo još više tjera Rusiju u kut i smanjuje se broj mogućih potencijalnih pozitivnih ishoda.
Atentat je opcija. Ne znam kolko je izvedivo, ali znam da bi to već bilo obavljeno da sudjelovanje Amerike u takvom scenariju nije tolko kontroverzno.
Ako me internet za išta u životu pripremio, pripremio me je za kurcobolju koju ću morat od sad prakticirat jer ću si inače iščupat glavu.