herc

Kakvo je ovo glasanje?

Ima li to veću težinu od misice koja je za mir u svijetu?

Naravno da ne, ali je dobro da ima crno na bijelo tko je bia na pravoj strani povijesti. Uz Sjevernu Koreju, Rusiju, Bjelorusiju itd…jel.

dormin

Ali glasa se za "Advancing a comprehensive, just and lasting peace in Ukraine".

Nigdje se ne spominje agresor ili prava strana povijesti.

Mediji to prenose kao "osuda Rusije", a meni nije jasno kako ovaj glas osuđuje Rusiju.

Piše sve lipo u rezoluciji.

Uostalom jedna Kina je bila suzdržana…dno.

dormin

Aha to je ovaj Item 5. i šifra dokumenta. I mislio sam da je tako.

A Kina mora tak glasat jer bi ispali licemjerni da sad osude Rusiju, a onda kasnije to isto naprave s Tajvanom.

Samo je pitanje vremena dok se ne nađe još jedan Luigi u blizini Trumpa ili Elona

prayer

Jebote ak se ne bi čudio da je već nekoliko ljudi poprilično comitted da zaštiha Trumpa. I rekao bi mnogo "ozbiljnijih" ljudi od Luigija.

Pa onaj lik kaj je pucao po njemu na golf terenima je sam išao u Ukrajinu ratovat kao dobrovoljac i vjerojatno bi još bio tamo da ga nisu odmah poslali doma.

prayer

Dobro ne bi baš nazvao ne planiranje atentata na američkog predsjednika inertnim Ha-Ha-HaHa-Ha-Haha.

wooddiebone

Ma nisam na to mislio, mislio sam ja prosvjede i da ljudi pokažu malo zube jer kako izgleda sve se polako pretvara u diktaturu pogotovo kad se uzme u obzir ove brije da se ide kandidirati treći put.

prayer

Ma gdje se pretvara u diktaturu?

To za treći mandat će proć isto kao i ukidanje birthright državljanstva, odnosno neće jer će vrhovni sud reći - ne to vam nije po ustavu.

Ha-Ha-Ha

wooddiebone Ma gdje se pretvara u diktaturu?

Gledam po ovim izvršnim naredbama koje je tobože proglasio gdje se stavlja kao bog isus svih branši u vladi uključujući onoj koja upravlja glasovima.

prayer pogotovo kad se uzme u obzir ove brije da se ide kandidirati treći put.

baita novinare.

wooddiebone odnosno neće jer će vrhovni sud reći - ne to vam nije po ustavu.

😃 pogotovo kad Trump ima troje svojih ljudi u vrhovnom sudu. Ali i da ih ima sve kad Roberts udari kurcem u stol i kaže

Giphy - ceca ne moze GIF by FolkEstrada.hr

to je to.