Rat u Ukrajini (i Rusiji)
- Uređivano
Naravno da ne, ali je dobro da ima crno na bijelo tko je bia na pravoj strani povijesti. Uz Sjevernu Koreju, Rusiju, Bjelorusiju itd…jel.
Ali glasa se za "Advancing a comprehensive, just and lasting peace in Ukraine".
Nigdje se ne spominje agresor ili prava strana povijesti.
Mediji to prenose kao "osuda Rusije", a meni nije jasno kako ovaj glas osuđuje Rusiju.
- Uređivano
Piše sve lipo u rezoluciji.
Uostalom jedna Kina je bila suzdržana…dno.
Aha to je ovaj Item 5. i šifra dokumenta. I mislio sam da je tako.
A Kina mora tak glasat jer bi ispali licemjerni da sad osude Rusiju, a onda kasnije to isto naprave s Tajvanom.
Samo je pitanje vremena dok se ne nađe još jedan Luigi u blizini Trumpa ili Elona
Jebote ak se ne bi čudio da je već nekoliko ljudi poprilično comitted da zaštiha Trumpa. I rekao bi mnogo "ozbiljnijih" ljudi od Luigija.
Pa onaj lik kaj je pucao po njemu na golf terenima je sam išao u Ukrajinu ratovat kao dobrovoljac i vjerojatno bi još bio tamo da ga nisu odmah poslali doma.
Bude zanimljivo. Sad će se zbilja pokazati koliko su ljudi inertni
Dobro ne bi baš nazvao ne planiranje atentata na američkog predsjednika inertnim ha.
Ma nisam na to mislio, mislio sam ja prosvjede i da ljudi pokažu malo zube jer kako izgleda sve se polako pretvara u diktaturu pogotovo kad se uzme u obzir ove brije da se ide kandidirati treći put.
Ma gdje se pretvara u diktaturu?
To za treći mandat će proć isto kao i ukidanje birthright državljanstva, odnosno neće jer će vrhovni sud reći - ne to vam nije po ustavu.
wooddiebone Ma gdje se pretvara u diktaturu?
Gledam po ovim izvršnim naredbama koje je tobože proglasio gdje se stavlja kao bog isus svih branši u vladi uključujući onoj koja upravlja glasovima.
prayer pogotovo kad se uzme u obzir ove brije da se ide kandidirati treći put.
baita novinare.
wooddiebone odnosno neće jer će vrhovni sud reći - ne to vam nije po ustavu.
pogotovo kad Trump ima troje svojih ljudi u vrhovnom sudu. Ali i da ih ima sve kad Roberts udari kurcem u stol i kaže
to je to.