Nisam iskreno previše obraćao pažnju dok mediji nisu počeli već fakat opako izvještavati da bi moglo doći do invazije.
Hoće li Ameri zbilja reagirati u slučaju invazije, osim logističke podrške Ukrajini?
Hoće li Kina biti ohrabrena da napadne Tajvan ako Rusi navale na Ukrajinu?
Što može Putin dobiti iz okupacije, osim ekonomskog sloma svoje države?

Mislim da će pandemija biti kamilica ako se ova sranja zakuhaju.

Rusija vs. Ukrajina, Kina vs. Tajvan - ima li šanse za invaziju?

Da.

Rusija - Ukrajina ne, Kina - Tajvan da.

EDIT: Pod Kina Tajvan mislim u sljedećih 20-30 godina, ne sad.

Nevjerojatno mi je da se tako nešto događa u Europi. Nekako mi je normalno svo to ratovanje na bliskom istoku, ali tako blizu nas u ovo današnje vrijeme mi je nevjerojatno.

Brijac Pogledaj susjedstvo, da nema međunarodne zajednice već bi bilo novog rata u BIH, ako se pojave povoljne prilike to će se i dogoditi pa onda imaš izgledno prelijevanje sukoba na sve ostale u blizini.

Brijac ali tako blizu nas u ovo današnje vrijeme mi je nevjerojatno.

A ono, Luhansk je otprilike slicne udaljenosti kao i Alep.

Brijac

Pa na našim krajevima je uvijek bilo ratova budimo realni biti će ih nažalost još pogotovo ako jedan dio Federacije napadne Republiku Srpsku ..

Što se tiče Ukrajine to je više manje siguran stvar da Rusija kreće sada je samo pitanje koliki je njihov cilj cjelovita il' polucjelovita Ukrajina

HideooKoojima

Niti će rus napasti srbe jer su u zajedništvu niti Ukrajinu.

Ukrajina ima 44 milijuna stanovnika za borbu, civili naoružani i većina obučena.
      Do Kijeva imaš 5 gradova sa više od milijun stanovnika spremnih. Također radi geografskog položaja invazija Ukrajine moguća je 2x godišnje u određeno vrijeme, kad su temperature najtoplije.

Rusija je kurčevita, koliko pravih rusa ima uopće a da nisu dio federacije poput gruzijaca, čečena, dio nepalaca i ostalih? Ukrajinci su u puno boljoj poziciji i neće se predati. Mediji većinom prenose površne informacije, uvijek priklonjeni jednoj strani.

Ovi koji kuhaju sukob zapravo su amerikanci, po ko zna koji puta.
      Klasika.
      Žele Ukraijinu u nato savez što bi značilo dovoz američke tehnike i oružja u dvorište Rusije.
      Rus ko rus to neće dopustiti i to je cijeli zaplet priče.

Manite se huškanja medijskih i dizanja panike.
      Ukoliko do sukoba dođe najebalo je 70% EU jer će rus zatvoriti plinovod.
      Ne radi osvete već očuvanja resursa i pogona tvornica, fokus na svoju vojsku i rat.
      Za kraj, to će onda prerasti u treći svjetski rat, prije ili poslije.

Bit će rata kažu svi, al ja ću umrijeti od ljubavi
        by BN

pravednik Ovo
          Rusija pizdi jer joj neprijatelj dovlači trupe na granicu.
          Vjerojatno nitko od nas nije bio živ ali sjećate se kubanske raketne krize? Sve što je sssr htio je staviti par raketa i vojnika na kubu. USA je popizdio naravno jer nitko normalan ne želi neprijatelje na granici.

Gledajući u budućnost Rusija je u K, em ih kina lagano popapa em imaju raznih etničkih skupina sa separatističkim tendencijama. USA ima potencijal balkanizacije no ko i uvijek carstva propadaju polako, ne kroz par godina.

Bojim se da se Njemačka ponaša pizdunski jer gleda samo svoj interes to će Rusi iskoristiti sigurno.

herc

A jebem li ga, ne možeš znati kakav ishod očekivati u ovakvoj situaciji, jer uvijek nešto može poći po zlu što bi bila iskra za konfliktom. A ukoliko ovaj konflikt krene, svi smo ga lančano najebali.

Imam dobrog poznanika koji radi na špijunskim balonima koji mi se javio iz Ramsteina neki dan, kaže poslani su u Njemačku u cilju ojačavanja sigurnosti ukoliko dođe do toga da Rusija krene naprijed, iako samo čeka kad će biti pozvan na teren glede postavljanja tih balona duž granica i priliku da osmotre veći dio teritorije.
          Amerika će definitivno iz zasjede pratiti situaciju, i na sve načine pokušati da se približi Rusiji, a sve pod okriljem lažne brige za Ukrajinu i ojačavanja Nato saveza.
          U ovom slučaju Rusi su trenutno već u porazu, jer Američka incijativa da se svojim resursima približe istocnoj Evropi i pri tome dođu na bukvalne granice Rusije, ne ulijeva nadu da će se Rusi jednostavno povući i pomiriti s tim da imaju najveće neprijatelje par stotina kilometara od Moskve.

Milanovica treba zatvoriti negdje i zabraniti mu da ista prica. Za rijec diplomacija nije vjerojatno nikad cuo.

Garrus_V točno to. Kakav idiot. Kad bi svi lideri govorili što misle, već nas odavno nebi bilo.

Milanović se neda zaebavati ko ove naše EU marionetske pupe.

Ako i bude rata, nadam se da će svi roknut nuklearke, sve nas pobit, pa da napokon bude reset čovječanstva.

master_x ne, nego je ocito da se lik dodvorava svim mogucim skupinama, nisam simpatizer hdz-a ni najmanje i nikad za njih ne bi glasao ali nije ni njima lako objasnjavati se svim drzavnicima svijeta da nam je predsjednik komad budale.