dormin Naravno da ne, ali je dobro da ima crno na bijelo tko je bia na pravoj strani povijesti. Uz Sjevernu Koreju, Rusiju, Bjelorusiju itd…jel.
wooddiebone dormin Ali glasa se za "Advancing a comprehensive, just and lasting peace in Ukraine". Nigdje se ne spominje agresor ili prava strana povijesti. Mediji to prenose kao "osuda Rusije", a meni nije jasno kako ovaj glas osuđuje Rusiju.
wooddiebone dormin Aha to je ovaj Item 5. i šifra dokumenta. I mislio sam da je tako. A Kina mora tak glasat jer bi ispali licemjerni da sad osude Rusiju, a onda kasnije to isto naprave s Tajvanom.
wooddiebone prayer Jebote ak se ne bi čudio da je već nekoliko ljudi poprilično comitted da zaštiha Trumpa. I rekao bi mnogo "ozbiljnijih" ljudi od Luigija. Pa onaj lik kaj je pucao po njemu na golf terenima je sam išao u Ukrajinu ratovat kao dobrovoljac i vjerojatno bi još bio tamo da ga nisu odmah poslali doma.
wooddiebone prayer Dobro ne bi baš nazvao ne planiranje atentata na američkog predsjednika inertnim ha.
prayer wooddiebone Ma nisam na to mislio, mislio sam ja prosvjede i da ljudi pokažu malo zube jer kako izgleda sve se polako pretvara u diktaturu pogotovo kad se uzme u obzir ove brije da se ide kandidirati treći put.
wooddiebone prayer Ma gdje se pretvara u diktaturu? To za treći mandat će proć isto kao i ukidanje birthright državljanstva, odnosno neće jer će vrhovni sud reći - ne to vam nije po ustavu.
fensisuperstar prayer pogotovo kad se uzme u obzir ove brije da se ide kandidirati treći put. baita novinare. wooddiebone odnosno neće jer će vrhovni sud reći - ne to vam nije po ustavu. 😃 pogotovo kad Trump ima troje svojih ljudi u vrhovnom sudu. Ali i da ih ima sve kad Roberts udari kurcem u stol i kaže to je to.
prayer wooddiebone Ma gdje se pretvara u diktaturu? Gledam po ovim izvršnim naredbama koje je tobože proglasio gdje se stavlja kao bog isus svih branši u vladi uključujući onoj koja upravlja glasovima.
revo A ovo https://petapixel.com/2025/02/14/ap-banned-indefinitely-from-white-house-because-it-wont-write-gulf-of-america/
stitrek herc Spin doktori, glumci i senzacionalizam a Ukrajina sustavno/dogovoreno rascjepkana sa strane dvije velike sile…Covid, Ukrajina pa opet bliski Istok a šta je sljedece, Iran još nije demokratiziran…
Raziel stitrek Iran još nije demokratiziran… Eh, tu će se rukavi morati dobro zasukati da bi se ostvarilo. Vidjeli smo u posljednjem primjeru da ubijanje golorukih ljudi i gladne nedužne djece ne uspijeva protiv hrabrih komšija sa Istoka. Mora se genocidna cionistička njuška još američke pure najesti kako bi se suprostavila Iranu.
stitrek Raziel Nadam se da Iran nece dirati te ostale drzave za koje planiraju "demokratizaciju" i prodaju proizvedenog oruzja (biznis modernih kauboja), kako god bilo sve je to kupus "okruglog stola" i nista novo pod suncem, a "pospani" covjek je covjeku vuk…rokeri i metalci su to opjevali 70-80-90-ih a Deus Ex pocetkom 2000-ih…bit ce bolje.