crohunter Jel ovim trump pristašama ovdje, ok ovo sta radi po pitanju greenlanda?
Apsolutno odbijam karakterizaciju trump pristaše, al da ti odgovorim jer ćeš me ionako smatrat istim i dalje.
Ovo kaj sad Trump izvodi je suludo. Ponaša se ko dvogodišnjak kojem je oduzeta igračka zbog tog jebenog Nobela.
Lik se osvećuje Norveškoj jer mu nisu dali nagradu tako da Danskoj želi oduzet Grenland. To nema apsolutno nikakvog smisla. Sad govori da su EU i NATO pravi neprijatelji iznutra. Retorika mu je suluda i tu nema rasprave.
Ljudi koje sjećanje služi će se sjetit da sam pisao da je kompletna ideja vojnog preuzimanja Grenlanda bila ideja novinara koji je jednostavno MORAO izvući naslov kak Trump ne iskljućuje vojno preuzimanje. Nikome do tada nije ni padalo na pamet da bi to mogla bit opcija. Nikad spomenuto prije te debilčine koji je morao zaradit klikove. Govorio sam i da je konstantno spominjanje toga upravo ono kaj će manifestirat da se to i dogodi. Američka akvizicija Grenlanda je ideja koja se povlači od 19. stoljeća i nekoliko puta se pojavljivala od tad, uvijek u kontekstu dogovorne kupnje istoga u kojem ju je i Trump prvi put spomenuo.
I evo već godinu dana se konstantno pišu bombastični naslovi o vojnom preuzimanju iako nitko iz administracije, ni sami Trump nikad nije pokretao tu temu nego bi uvijek na pitanja novinara odsutno komentirali "ne znam, sve je moguće, nije nešto što razmatramo ovog momenta…".
Misli o tome kaj hoćeš, al evo da se opet citiram:
wooddiebone Uvijek se sjeti da kolko god mrziš mainstream medije, ne mrziš ih dovoljno.
Doslovno su spremni spalit sve do temelja pod izlikom da se to čita.