AbelKOsMos Ja skroz priznajem da možda prenegativno gledam na tuđe komentare. 😄 Tako sam možda i prenegativno gledao na tvoj. Jednostavno sam naviknut na poprilično negativan pristup prema svemu Xboxovom na forumu. Da ne govorim o tome da osim što si i sam spomenuo uvjete rada, van toga nisam vidio pozitivu, samo zazivanje apokalipse i monopola, iako je ovo još daleko od monopola. Može biti početak, postavljanje temelja, ali odaje se dojam da mnogi nisu svjesni koliko je gaming industrija ogromna.
chono Ma ja još ne vjerujem u postojanje dvojke. Poučen time da GSC i dalje vodi ista faca, jednostavno ne vjerujem da će Stalker 2 ispasti išta više od tehničkog testa za UE5. Ako ispadne dobro, svaka čast, skidam kapu i svakako igram. Ako ispadne loše... Neću biti nimalo razočaran. Jedino što mi daje malu nadu je to da je Microsoft uvjeren do te mjere da su sufinancirali razvoj. To nešto govori.
Flipper Bili bi pozitivniji i dojam je pretežno negativan na vijesti o Microsoftu. Znam da mnogi neće htjeti to priznati i razumijem da postoji pretjerivanje od strane onih koji zazivaju "Zony, Zlomy" i ostale epitete, ali činjenica je da se dobre Sonyjeve prakse hvale na sav glas, dok se loše prakse puno lakše prihvaćaju i manje kritiziraju. S druge strane, nekima je i Game Pass odmah loša stvar za igrače.