Tuhy weky Znači radi u dućanu, jede, loče, spava i ostatak vremena igra Jebi se s jelom, 21 kilu sam skinuo. Sad došo s posla i umjesto da udarim po pašteti ja muzgam jebene indijske oraščiće 😩 Zamisli tek kad počnem jebat kako će ić kile dolje 😍
weky Tuhy Zamisli tek kad počnem jebat kako će ić kile dolje Indijski oraščići su afrodizijak. Možda se toliko napališ da prevariš desnicu ljevicom.
blade Tuhy Ovisi. Ja otkad jebem sam otišao u plus. Možda zato jer pitam jel ostalo što gulaša nakon radnje umjesto da zapalim cigaretu kao što to rade u filmovima.
Tuhy Ja prije 4 godine skinul isto cca 18-19kg pa uletjel u vezu, al malićka tolko dobro kuhala da u tih godinu dana dobil svih 19 nazad, bez obzira na rapsodije u krevetu. Il se baš i ne računa što sam bio dolje... 🤔
Garrus_V 119 sati na plejci a rekao bih da sam i na boxu imao priblizno 100, nije lose uopce. Ove godine idem na 300 sati!
sanzo Flipper ni ikakvu fizicku potrebu, to je 250 punih dana, prakticki svo budno vrijeme u jednoj godini
escoban Koja je to igra opce ? Prvi put cujem za to : https://www.metacritic.com/game/playstation-4/black-desert
vlinders he he to je MMO , kad ides spavati , prebacuje se na lifeskill karakter i stavlja se da se nesto procesira