Svakim danom ti NFTevi gube na legitimnosti.
Virtualno vlasništvo nije vlasništvo.
NFT - ulaganje
wooddiebone ljudi su jebeno glupi i točka jebiga
tak je iceposeidon scammao 500k dolara od debila nakon što je na streamu rekao:"ok znači vi meni hoćete reći da ja sad recimo imam veliki viewership/puno followera i dođem na ideju da ih sve scammam i napravim svoju valutu i onda svi vi investirate dignete vrijednost i ja onda dumpam sve i zbrišem s lovom i obogatim se?"
nakon nekog vremena lik rekao da radi svoj coin. ekipa investirala on digno krdo para digo sidro i reko tko vas jebe budale glupe s pola milijuna dolara
ovo je samo početak.
Citav Srek Bez zvuka kao NFT.
100% legalno
I verovatno nivo iznad 4K UHD kvaliteta.
For the second time this month, the celeb-packed NFT collection Bored Ape Yacht Club was duped by scammers. The BAYC Instagram account was hacked yesterday morning and a fake ad tricked users into clicking a link that gave hackers access to their digital wallets. While the exact damage is unclear, ape-nappers stole millions of dollars worth of NFTs in a matter of hours.
Neka ih. Stvarno jedan od najjadnijih trendova u zadnjih par godina.
Vidim da se ovdje vodila rasprava o NFT-u, pa evo, ako se netko razumije u NFT i želi podržati dečke iz Hrvatske koji prave svoj NFT i uskoro izlazi, točnije za mjesec dana, neka baci oko na njihovu stranicu pa se priključi projektu ako mu se svidi dizajn. Po meni je art odličan i koalice izgledaju pre fora. Evo web stranice i twittera ako je netko zainteresiran : KoalifyNFT i @KoalifyNFT
Evo jedna koalica, možete vidjeti puno vise koalica na twitteru. Hvala.
Rekao bih da svatko tko razumije NFT je odmah i protiv istog, ali pustit ću ljude da prolistaju temom ako ih više zanima, dovoljno se raspisivalo.
Netko tko se razumije u NFT bi rekao scammerima nek odskakuću u troskoku, kriva ti je ciljana publika.
A gle. Neki ljudi fakat zarađuju od toga.
Vidim da je i Seth Green uspio vratiti svojeg majmuna ponovno ga kupivši za 300 tisuća dolara.
- Uređivano
Tzereen A gle. Neki ljudi fakat zarađuju od toga.
U svakoj prevari netko zaradi.
Čime se ljudi bave lol
TLDR- Chevy je stavio na aukciju NFT s kojim dobijete i auto. Nisu dobili ni jednu ponudu. Onda su opet stavili na aukciju jer "SuperRare, the NFT marketplace that oversaw the auction, tweeted on June 24th that it would reopen bids for 24 hours because some users “missed” the window. But apparently that didn’t work: the auction closed yet again with zero bids. Basically, they pulled a Morbius."