S obzirom da je neka firma iz Londona prodala preko 30 tisuća osiguranja u slučaju otmice vanzemaljaca ne čudi me da ljudi ulažu i u ovo.

Paz ovaj biznis....jebem ti lebac, kakvih gluposti

Koliko je ovaj film bio ispred svog vremena. Sto je najgore...to nije najgore. 😁 "Prema istinitom događaju..."

wooddiebone ljudi su jebeno glupi i točka jebiga 😃
tak je iceposeidon scammao 500k dolara od debila nakon što je na streamu rekao:"ok znači vi meni hoćete reći da ja sad recimo imam veliki viewership/puno followera i dođem na ideju da ih sve scammam i napravim svoju valutu i onda svi vi investirate dignete vrijednost i ja onda dumpam sve i zbrišem s lovom i obogatim se?"

nakon nekog vremena lik rekao da radi svoj coin. ekipa investirala on digno krdo para digo sidro i reko tko vas jebe budale glupe s pola milijuna dolara 😃

11 dana kasnije
11 dana kasnije
2 mjeseci kasnije
13 dana kasnije

For the second time this month, the celeb-packed NFT collection Bored Ape Yacht Club was duped by scammers. The BAYC Instagram account was hacked yesterday morning and a fake ad tricked users into clicking a link that gave hackers access to their digital wallets. While the exact damage is unclear, ape-nappers stole millions of dollars worth of NFTs in a matter of hours.

8 dana kasnije

Neka ih. Stvarno jedan od najjadnijih trendova u zadnjih par godina.

mjesec kasnije

Vidim da se ovdje vodila rasprava o NFT-u, pa evo, ako se netko razumije u NFT i želi podržati dečke iz Hrvatske koji prave svoj NFT i uskoro izlazi, točnije za mjesec dana, neka baci oko na njihovu stranicu pa se priključi projektu ako mu se svidi dizajn. Po meni je art odličan i koalice izgledaju pre fora. Evo web stranice i twittera ako je netko zainteresiran : KoalifyNFT i @KoalifyNFT
Evo jedna koalica, možete vidjeti puno vise koalica na twitteru. Hvala.