NFT je prije svega nebulozna ideja koja nema nikakvu praktičnu primjenu osim pranja love. Ne rješava nijedan trenutni problem, dapače, kreira hrpu drugih. Ako je sami temelj ideje promašen, onda ni tehnologija na njemu nema smisla. S tim da ja tu niti ne vidim bilo kakvu tehnologiju koja već ne postoji, u boljem stanju.
NFT - ulaganje
- Uređivano
Evo, paralelno s našom diskusijom uploadan na Youtube video koji detaljno, duhovito i jasno objašnjava sva pitanja. Ako nekog barem malo zanima ova tematika ovih 2 sata i 20 minuta nebi trebala predstavljati problem. Pogotovo ako baratate s osnovama ekonomije. Isplatiti će se.
Ako je nekome ovih 2 sata previše, sažetak NFTa i svega što dolazi s njima, uključujući ljude: zastrašujuće.
Nakon masivnog backlasha i oni su odustali
ThomasAAnderson Da, vidio sam da je @AbelKOsMos linkao njihov tweet isprike.
Evo kako mozete lako do kvalitetnih NFT projekata
Kaiserus idi u kurac. boli me grlo od korone, a izurlao sam se ko debilčina
S obzirom da je neka firma iz Londona prodala preko 30 tisuća osiguranja u slučaju otmice vanzemaljaca ne čudi me da ljudi ulažu i u ovo.
@Heat @chono7 @wooddiebone
asrock prodaje NFT logo za 0.1 etheriuma em scammaju korisnike sa sve lošijim matičnim pločama a sad i sa NFTom
Svoj logo?
Jel onda taj logo tvoj IP i možeš ga koristit za svoju firmu?
wooddiebone ne lol NFT ti ne daje nikakva prava. doslovno valjda logo gif jpeg. poanta je scam jel. za slikicu dat 270 dolara
- Uređivano
fensisuperstar Dobra cijena KEKW