čestitke obojici, sad imate moć da moderirate, hehe!
Novi moderatori
A ono izbor je polovicno dobar jedan je odlican drugi katastrofa.
Koji je koji necu reci.
A sad neka krene rat
Brace yourselves, sex emojis are cuming
Zakaj sam ja brijao da je tze admin cijelo ovo vrijeme?
Jer je gospodin.
Cestitke ljudi!
Prve stvari na agendi su:
- izmjena ocjena Tsushime na 90
- izmjena ocjena NieR Automate na 100
- brisanje svakog posta gdje se priča protiv Bravie
- uvođenje RGB, Razer, Sony i Nier emojia
- onemogućavanje @Miro da piše bilo gdje osim u Food for all
Šalu na stranu, hvala na povjerenju. Radit ću posao najbolje kaj mogu.
eee sad smo najebali....ufff....sala mala..decki sretno vam!
Već se osjećam sigurnije, true story.
Vratite nam @fensisuperstar on je bio čovjek iz naroda, ko Spajić pokojni!
- Uređivano
Nakon zadnjeg posta u Chono temi privatno mi se javilo dvoje ljudi koji bi pomogli moderirati, što jako cijenim i poštuijem. Činjenica je da na forumu trenutno imamo samo jednog aktivnog moderatora (mene) i u dogledno vrijeme će se tu napraviti neka reorganizacija. Moderatori, primjerice, dosad nisu imali mogućnost baniranja/zabrane pisanja, a ubuduće će imati s nekom intencijom brzih i kraćih banova od nekoliko dana itd, ovisno kako se dogovorimo, a što se tiče toga, cijenilo bi se mišljenje i ostalih članova bez obzira što ih posao moderiranja ne zanima
I volio bih da se javljate javno, čisto da se vidi reakcija ostatka foruma. Moje neko pravilo temeljeno na iskustvu je da bi se moderatori morali primati u parovima. Obavezno sa suprotnim stavovima ili čak suprotnim karakterima, jer bitno je da se forum ne pretvori u jednoumlje, kako po društvenih pitanja tako i po pitanju vječnog sukoba PC-konzole. I bitno je dodati da se ne traži nikakvo iskustvo, godine staža su nebitne, a moderiranje se ne radi aktivno, već pasivno uz normalno korištenje foruma, i ako sve funkcionira, ne oduzima ništa više vremena od normalnog sudjelovanja na forumu
E da si prije rekao da dobijemo nekog potpuno suprotnog od nas davno bi se prijavio. Evo zainteresiran sam za poziciju samo ne znam di ćeš mi nać partnericu koja izgleda kao EVE, mrzi konzole i PC, a igra samo FPS-ove na mobitelima.
Javljam se i ja, neki red se mora znati, salim se(?)
Kako sam ti i privatno napisal, nisi sam.
Javljam se za moderator poziciju