Čestitke momci!
Super izbor svakako, nije me strah osim @Tzereen koji će mi sad editirat cijelu Tsushima temu 😃

Hvala na povjerenju i dat ću sve od sebe da isto opravdam 😀

Picek Sad bar imaš para za volan i sic. 😆

čestitke obojici, sad imate moć da moderirate, hehe!

A ono izbor je polovicno dobar jedan je odlican drugi katastrofa.
    Koji je koji necu reci.

A sad neka krene rat

🤣🤣🤣🤣🤣

Zakaj sam ja brijao da je tze admin cijelo ovo vrijeme?

Jer je gospodin.

Prve stvari na agendi su:

• izmjena ocjena Tsushime na 90
      • izmjena ocjena NieR Automate na 100
      • brisanje svakog posta gdje se priča protiv Bravie
      • uvođenje RGB, Razer, Sony i Nier emojia
      • onemogućavanje @Miro da piše bilo gdje osim u Food for all

Šalu na stranu, hvala na povjerenju. Radit ću posao najbolje kaj mogu.

Tzereen Prve stvari na agendi su:

● postavljanje vlastitog sadržaja u temi Sexy Boys svakih 7 dana

eee sad smo najebali....ufff....sala mala..decki sretno vam!

Već se osjećam sigurnije, true story.

3 godine kasnije
        • Fenix

•  
          •  
        • Uređivano

Nakon zadnjeg posta u Chono temi privatno mi se javilo dvoje ljudi koji bi pomogli moderirati, što jako cijenim i poštuijem. Činjenica je da na forumu trenutno imamo samo jednog aktivnog moderatora (mene) i u dogledno vrijeme će se tu napraviti neka reorganizacija. Moderatori, primjerice, dosad nisu imali mogućnost baniranja/zabrane pisanja, a ubuduće će imati s nekom intencijom brzih i kraćih banova od nekoliko dana itd, ovisno kako se dogovorimo, a što se tiče toga, cijenilo bi se mišljenje i ostalih članova bez obzira što ih posao moderiranja ne zanima

I volio bih da se javljate javno, čisto da se vidi reakcija ostatka foruma. Moje neko pravilo temeljeno na iskustvu je da bi se moderatori morali primati u parovima. Obavezno sa suprotnim stavovima ili čak suprotnim karakterima, jer bitno je da se forum ne pretvori u jednoumlje, kako po društvenih pitanja tako i po pitanju vječnog sukoba PC-konzole. I bitno je dodati da se ne traži nikakvo iskustvo, godine staža su nebitne, a moderiranje se ne radi aktivno, već pasivno uz normalno korištenje foruma, i ako sve funkcionira, ne oduzima ništa više vremena od normalnog sudjelovanja na forumu