Fenix
Ljepo sam napisao da se ignorira taj dio i prihvaćam sve šale na svoj račun jer sam napravio glupu grešku.
Sa buzom sam raspravljao u skroz normalnom tonu.
Ne vidim kako trujem temu sa opširnim postovima u kojima opisujem svoje stajalište umjesto da bacim neku priprostu dosjetku ili kao neki koji na argumente znaju odgovarati ne čak sa "ne slažem se" nego sa totalno krivim informacijama ili čak provokacijama.
Nisam otporan na niske strasti, nisam sam sebe shvaćao previše ozbiljno pošto viđam tonu zajebancije na forumu općenito. Svejedno, na prvu negativnu reakciju sam deeskalirao na normalnu raspravu.
Zašto je uvijek tak kad se priča o MS i Sony?
Zašto se na svim ostalim temama možemo normalno zajebavat, bacat memeove i šalit, ali kad se radi o jednoj određenoj temi onda treba pazit da se troje ili četvero ljudi koji nisu u stanju prihvatit šalu ne bi slučajno uvrijedilo?
Razmišljao sam da ti ovo pošaljem u PM jer me stvarno rastužila činjenica da to misliš o meni, al ne šaljem PMove, razgovaram se javno na forumu.
Vjerojatno previše dramatiziram, al stvarno frustrira kad moram hodat ko po jajima u nekim temama iako se jebeno trudim da kvalitetno raspišem svoje mišljenje i onda admin dođe i umjesto da održava neku ležernu i opuštenu atmosferu, posere se na mene.
I još velikim djelom na dio posta koji sam povukao i zamolio da se ignorira.
Nisam ni ljut ni niš sam kaj dolazim na forum da se malo opustim i onda moram pazit da se ljudi s kojima se ovdje družim možda i više od 10 godina ne bi uzneverili.
Postoje članovi ovdje koji ne rade ništa nego prcaju konstantno u bilo kojoj temi u kojoj se nađu.
Al ja trujem.
Osjetio sam potrebu ovo napisat jer znam što je meni u glavi kad pišem ovdje i znam da ja ovdje većini članova nisam u stanju izreći stvari koje su oni meni u stanju ili su već izrekli.
A ja se ko tupan svaki put zagrcnem kad se neko nafrnji na post koji sam napisao isključivo da nasmijem ekipu.
Nađite sad 5-6 pravopisnih grešaka da se svi našalimo i idemo dalje u revijalnom tonu.
Tzereen
Sve dok je tuđe mišljenje "ofrlje", bit će ovakvih glupavih situacija.