Nexus yakuza_stinger Pa već je rečeno odavno koliko MS ima para. Ovo je velika lova, ali čak ni to im nije problem.
escoban Ma triba ih bojkotirat , za 10 god ce kupit EA ili Ubi i tjt. Kad si nesposoban sam nesto stvorit najlakse kupit sa tatinim novcima
Nexus HideooKoojima Ako je ovo istina (a je) onda budući Spyro i Crash naslovi sigurno neće biti na PS-u. Trenutni ostaju gdje jesu, na svim platformama. COD ne vjerujem, ali i to je moguće...
bosscorelli Heat Bas sam iso guglat koje igre oni drze i da, jedino je Crasha i Spyra steta. Tak da bmk , al me zaboljelo kad su kupili Bethesdu.
HideooKoojima Nexus Nije mi ni malo drago rekao bi da sam ogorčen Crash i Call of Duty , jeben udarac za Sony ....
Nexus yakuza_stinger Ma općenito, uvijek pričamo o njihovoj lovi. Imaju neto profit od 60 milijardi godišnje, ali me čudi da je ovakva lova u pitanju za Activision.
AbelKOsMos bosscorelli Problem nije u tome dali je nama pojedinacno stalo do nekih od ovih igara. Ovo je apsolutno lose za gaming uopste. Jedino sto ce boby popusiti otkaz vrv, pa ajde...ali i on je pun ko brod, tako da ga verovatno boli Kita.
yakuza_stinger Nexus zato pitam, jer ako ideš kao firma drmnut toliko para (ne mora ni bit sve u kešu) za neku akviziciju, znači da sigurno moraš imat još barem više puta toliko na računu. Sigurno ima izvještaja po netu al sam lijen guglat, priznajem.
chono Mislim da je ovdje i Blizzard, samo zbog nedavne reputacije nije objavljeno. I da, MS ima brdo para, ali bas brdo
bosscorelli AbelKOsMos Jasno , stvara se monpol koji ne moze biti dobar dugorocno za igrace. Samo eto , ja sam prvo isao vidjet za igre da vidim kak ce to utjecat na mene.
Tzereen escoban pa bit će oduševljeni oni koji ne vole Sony. Samo čekam da ovdje neko prozove nas kojima je ovo bezveze, da smo prljavi Sony fenbojevi.