Fakat nervira kad netko fula pa se ostali toga ulove ko pas kost. Fulo pa kaj.
Microsoft je kupio Activision Blizzard za 70 milijardi dolara
Šta mislite može li MS još dok traje happy hour za nekih $30 milijardi ubandlati CDPR i Rockstar?
- Uređivano
Čitam ovaj show program i smijem se.
Koliko licemjernosti ima u postovima pojedinaca to je nekaj strašno, prestrašno.
Čak i mala djeca od 10 godina znaju da je najbolje IMATI SVE, igrati se na svemu i točka.
Ova plakanja za ljude od 25+ godina nisu ništa drugo nego porazna statistika.
Neznam što bi rekao.
@wooddiebone je u pravu ovaj put.
Za igranje na svemu.
Zar će nekome od vas dlaka pasti ako kupite Xbox ili PC?
Jebote, htio sam igrati Halo kolekciju i Forzu, kupim Xbox. Amen.
Neću hejtati Sony jer više nemaju kvalitetne racing igre ili pucačine. (Imali su Killzone i Driveclub)
Kupujete mobitele, PS5, TV-e od preko 10 000 kn i onda vidim negodovanje jer Spyro i Crash više nisu na PS5, možda i CoD.
Znači IMATE SREDSTAVA(po postovima kužim) i kukate.
Sory ljudi ali to onda nije iz financijske strane već čisti fenbojizam ili pretjerana emotivna privrženost nekom brandu.
O tome sa kupnjoom AB-a bilo je čak na HRT-ovom Dnevniku danas. Drobac je ponosno to izgovarao kao da je i sam gamer!
- Uređivano
Klasika za tebe, kad nemas ništa drugo idu low level silent provokacije.
Dosta dugo te osmatram, još mi nabijaš za skalpiranje. U svakom trećem postu.
Sad si moralna vertikala a kad se žicalo Amara da te prihvati ko moda na Gameplayu samo da dobivaš free magazine nikom ništa a?
Svi imamo crno pod noktima...
- Uređivano
wooddiebone
S ulaganjima u Bethesdu od 7 milijardi, sada 70 milijardi za Activision, GamePass projekt košta MASU love, Xbox One je bio debakl...ta divizija ne može ni u teoriji još ostvariti profit.
Lifetime profit tu još nije, niti će biti još jedan dugi niz godina. Zanemari od godine do godine i revenue + "profit" te godine, kada radiš masivna ulaganja i kupnje koje se ne mogu pokriti ni sa prihodom, a kamoli onim što ostane tj. profitom.
Likovi većinom objave revenue podatke i povećanje smanjenje po kategorijama, ali nećeš naći profit za tu godinu ili kvartal.
- Uređivano
EEEEeeeee buza sam ja predložio za moda unutar GP teama. Nije preko Amara ni ništa. To znam da nije preko veze, ali kako je kupio peć za pizzu i novu Škodu, eeeee to ne znam.
Ali vratimo se na temu. Nemojte se please svađati.
Nexus prednost MSa nad drugima je sto prodaju software unutar i van gaming divizije. Pretakanje financija i ulaganje u gaming diviziju sa realizacijom ovakvih kupnji im je nesto lakse nego ostalima.
Sto se tice njihovih financija, ogromne su. Oni prakticki od prihoda enterprise licenci komotno mogu kupiti cak i Sony, toliko imaju siguran priljev.
Sama kupnja AcBlizza jos nije realizirana, a pitaj boga na koliko nacina je odradena ili ce biti odradena.
Mislin za dobru lovu nije mi problem pitati odma Amara ko laze a ko ne laze.
- Uređivano
chono
Ma ja govorim o striktno gaming diviziji koja jednostavno NEMA lifetime profit niti objavljuju profite po kvartalu i godini za njih.
To je druga stvar što očito imaju otvorenu blagajnu i sef da mogu uzeti lovu kako žele, ali ova kupovina kao i Bethesda spada u gaming diviziju, ništa drugo.
Imaju tu komparativnu prednost na Sonyem i Nintendom koji to jednostavno ne mogu ni u teoriji pratiti kao kompanije, a kamoli npr. PlayStation divizija. Nemoguće. Pobogu, MS vrijedi 2 trilijuna dolara...imaju para ko škalje i to će se nastaviti u sljedećih 50 godina.
PS divizija svake godine mora okrenuti profit, kao i Nintendo, a Xbox diviziju nitko ništa ne pita već se kupuje. Kažem, oni ni u teoriji ne mogu okrenuti profit tamo s ovakvim kupovinama, a odakle taj novac dolazi, nije ni bitno. Znamo da ne dolazi iz profita gaming divizije, jer on realno ne postoji niti je iti jedna gaming divizija tako profitabilna da može napraviti kupovinu od 70 milijardi, a kamoli onih 7 milijardi.
Sonyeva PS divizija okrene oko 3,5 milijardi dolara profita, a znamo da su broj 1 dok je MS broj 3 između ovog trojca.
- Uređivano
Priča bedastoće, želim sad javnu ispriku.
Ja imam svoju cijenu kao i svi, ali ona nije par časopisa koji su tad bili valjda 20 kuna, lol. A o mom moralu kojeg dovodiš u pitanje dovoljno govori činjenica da sam odstupio odmah s funkcije čim je sve krenulo u krivom smjeru i nisam htio biti dio toga. I nisam te ništa imao namjeru provocirati (dok me nisi počeo klevetati) nego očito ne čitaš s razumijevanjem jer je sve već napisano, neću ti ponavljati.
@Nexus Jel sigurno profita ili misliš na ukupan prihod?
- Uređivano
Niti te klevećem niti vrijeđam poput tebe. Niti mi je to namjera.
Opće nisam u moodu za to.
Pročitao sam svaki post u zadnjih sat vremena, zaključak je isti.
Kupite Xbox ili PC i PS5 te Nintendo.
Igrajte sve na svemu.
Pustite brand i te crne bijele roze plastike koje za par godina budu zamijenjene nasljednikom.
Gledajte da svoje vrijeme kvalitetno provedete uz ono što vas zanima bez ograničavanja.
IGRE SU BITNE, ne konzola ili PC na kojem igrate. Igre.
Tehnologija je prolazna.
U današnjem svijetu nije lako, znam to.
Ali uz malo volje i truda sve se može odigrati.
- Uređivano
Zbog cega bi bilo ko imal sve konzole? Kakve to sad ima veze s bilo cime? Vas par ko da ne cita ili cita pa preskoci recenicu,.