Predmnjievam dobar topicitet. Barem 100 komentara minimalno.

pravednik
Sony ima više od 15-16 studija pod svojom palicom, a svaki studio ima po barem dva tima interno. Nema tu problema.

Nexus da, al oni akviziraju Blue Point i Valkyrie Games, a Microsoft Activison i Bethesdu. 🤣

Ne znam meni je ovo odvratno makar imam xbox. Jedno je kupit studio koji radi za tebe samo ala Insomniac, a drugo jebene gigante koji cijelo postojanje izbacuju multiplatform naslove i time "uskratit" milijunima ljudi nastavke igra koje igraju od kad znaju za sebe.

Tzereen Šta misliš da ne mogu?Al neće im dopustit.M$ ima daleko najviše love

Tzereen
      Pa dobro, Sony barem kupuje kvalitetu. Insomniac je najbolja kupovina ikad s obzirom po kojoj cijeni su ih kupili.

Flipper kao što @yakuza_stinger kaže još par seks skandala i dropali bi jos koju milijardu. Mislim da pizdite bezveze. 😃 kaj ima Activision Blizzard za što će ljudi plakati molim vas? World of Warcraft je propao, Starcraft nije više top esports game, imaju keš generatora, Diablo koji je čista nula/propala franšiza i jebeni Call of Duty koji zarađuje hrpu love na sonyu i ne mogu ga ugasiti nikako. Pričam o Warzoneu jel.

Ako se vec tako igra (jadno), nadam se da i ce Sony na vrijeme isto ugrabit neke velike kompanije poput Square ili Capcoma, Sege...

darkfenix
          Stvarno bi bilo lose da se sve pretvori u samaranje ove dve kompanije i kupovina levo desno.....
          Ja se slazem sa @fensisuperstar kad se pogledaju igre koje ova kupovina donosi, jedino je trenutno COD bitan ali opet ovakva praksa kupovina celih studija meni licno uopste nije dobra.

Halo skinovi u CoD-u? Pa to se traži.

Prodajem Xbox Series X za 20.000kn.
            Garantirano čete moć igrat sve igre koje nisu Sony ekskluzive.

master_x Može, a ti mi onda platiš 5000 za svaku igru koja nije sony ekskluziva koju poželim odigrat na njemu a nema je

sanzo Samo ekskluzive će i ostat na PS.Sve ostalo je nedostupno na PS konzolama.

darkfenix
                  Sony to ne može priuštiti, niti bi se ikad trebali ubacivati u takve utrke.

Kupovina Sonyu nije glavna snaga, već kreativnost. Pobogu, mislim da je Sonyu u 2021. novac namijenjen za ulaganja i financiranje novih projekata unutar PS divizije iznosio "pišljivih" 270 milijuna dolara. Znači to su dvije galaksije kada govorimo o novcima.

AbelKOsMos Ja se slazem s tobom, ovo je totalno nezdravo za industriju, neovisno tko kupuje, ali kad se vec tako igra onda bolje nesto napravit dok je vrijeme ..jedino me u ovom slucaju ne dira to sto njihove igre ionako neigram, ali svejedno je supacki potez kupit nesto ili nekoga(kompaniju) sto izdaje multiplatform igre vec 40god. i pretvorit ga u ekskluzivu, umjesto sam nesto stvorit.

master_x to me uopće ne zanima, samo mi se sviđa tvoj deal. Možemo napravit izračun kad god oćeš.