Nexus zato pitam, jer ako ideš kao firma drmnut toliko para (ne mora ni bit sve u kešu) za neku akviziciju, znači da sigurno moraš imat još barem više puta toliko na računu. Sigurno ima izvještaja po netu al sam lijen guglat, priznajem.
Microsoft je kupio Activision Blizzard za 70 milijardi dolara
Sad nek kupe i Sony konačno da stanu prepucavanja.
Moćni su i to je to.
Zato Sony štanca first party igre na PC jer će jedino to i ostati ako Microsoft nastavi kupovati. Kupiće sve živo jbte.
Kak je to dobro za korisnike?
To je nezdrava konkurencija.
Bogme ogroman naslov koji će odjeknuti na svake naslovnice svjetskih vijesti i medija.
Objektivno gledajući, moderna prekretnica za biznis u koji je ušao današnji gaming, i količina novaca koja se ulaže u taj do prije par godina neopravdano podcijenjen svijet.
Velim ti ak se tak nastavi bolje da kupe i Sony jer će ovi u protivnom ostati u kurcu kod gaming odjela.
Imat ćemo Naughty Dog, Santa Monica Studios i Guerilla Games.
Insomniac možda?
Best I can do for Activision Blizzard je 4,99 Yena. Nek idu meni (zatvorit ću ih isti tren kad ih kupim).
Da bar mene kupe za 10 milijuna dolara - kaj im je to..? Baš niš
pravednik
Ako nista smatracemo Sony boutique publisherom i icemo tamo radi fino izabranih kvalitetnih naslova (naravno kako kome)
Prodajem xbox
AbelKOsMos Jasno , stvara se monpol koji ne moze biti dobar dugorocno za igrace. Samo eto , ja sam prvo isao vidjet za igre da vidim kak ce to utjecat na mene.
Baš me zanima na što će ličiti Activison i Bethesda za 10-ak godina i što će ove štetočine napraviti od njih.
Posrali se po svima izgleda.
Što imate bojkotirat microsoft? Pa ljudi ih spasili od sigurne propasti. Pored svih afera activison blizzarda mogu biti sretni što ih itko hoće dirnuti.
greyback Baš me zanima na što će ličiti Activison i Bethesda za 10-ak godina i što će ove štetočine napraviti od njih.
Activision Blizzard i Bethesda su dvije firme koje su toliko nisko pale loših meneđmentom da ih microsoft ne može uništit.
Blizzard pun sex afera.
Predmnjievam dobar topicitet. Barem 100 komentara minimalno.
Bacili su lovu bezveze.
Ne znam meni je ovo odvratno makar imam xbox. Jedno je kupit studio koji radi za tebe samo ala Insomniac, a drugo jebene gigante koji cijelo postojanje izbacuju multiplatform naslove i time "uskratit" milijunima ljudi nastavke igra koje igraju od kad znaju za sebe.