AbelKOsMos Skoro nema nikakve sanse da ce se ps3 igre igrati direktno sa harda, ce bude streaming. Ova sranja sa pojavljivanjem ps3 igara na store-u su se vec desavala, obican bug.... Ali nada uvek postoji.....
yakuza_stinger Nije vise Cell bogznasto tezak za svarit. Da ga jebes PS5 bi morao moc zvakat te igre kao emulator za trojku. Samo iskreno ne znam sto bi od PS3 igara igrao a da nije dozivilo remaster. Sve bitno je vec preneseno manje vise. Jedino neki hidden gem mozda
TITANXIS Za nove buduće generacije igrača da lepo imaju mogučnost zaigrati starije naslove ak misle kupit PS5. To je tako trebalo bit od PS3 pa nadalje da svaku igru prethodne generacije možeš zaigrat na novijoj i to odmah a ne nakon par godina.
DarkPunisher Ne znam, previse je rumora u zadnje vrijeme da nebi bilo nista oko toga...i jos ovo sa patentom za backwards comp
AbelKOsMos DarkPunisher Taj patent se odnosi na igranje igara sa PS4 na PS5. Svi znamo da Sony sprema novi service ali ljudi ko da ne istrazuju ni malo o cemu pisu. Bilo bi super da nativno budu podrzane PS3 igre, ostaje nam samo da cekamo.
DarkPunisher AbelKOsMos e jbg trebo sam malo i bacit oko, ali stvarno se nadam da aki vec nebude nativno da HR bude podrzana sa PS now u slucaju da poboljsaju streaming uslugu jer je trenutno kriminal
AbelKOsMos DarkPunisher Ma i ja se nadam, bas za PS3 igre. Ps1 i PS2 bi trebalo da bude ok, no videcemo. Nije se na tebe odnosilo, vise na likove i sajtove koji pisu vesti ili prepisuju jedni od drugih bez ikakvog "istrazivanja".