Nisam to ni znao, ali je isto u SAD-u povučena prodaja PS Now kartica i to prije par tjedana. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li novi tierovi PS+ biti podržani kod nas za razliku od PS Sada.

Mene zanima koliko će to sve mene koštati.

ak ima razumnu cijenu ne visu od 500 kn a na akciji 400 bit ce ok.,a kaj je s filmovima? kaj nije bilo price i o tom?

A mene zanima dali ću moći igrati te igre iako ne koristim pretplatu. Kupujem bonove i onda skidam sa ps store.

Bilo bi idealno da možeš uzet jedan mjesec taj god tier ps plus i odigrat iz kataloga sve što ti srce poželi, pa idući mjesec back to basic ps plus. Imam velik backlog i uvijek nešto kupujem, pa ako bi cijena bila solidna, umjesto da kupujem, rentam na mjesec dana i pređem 28 igara. To bi bio win.

Ma pišu si sami svoj smrtni list.
    Nije to za ozbiljne gamere Sony nego za kežualce.

wooddiebone dakle vecina klijentele. Ozbiljni Sony igraci su brojke prodanih ekksluziva, 10-15m u najboljem slucaju. Ostalih 80tak milijuna su casual igraci, Fifatori i razno razni kolofdjutiji

chono

Nisi ubrao foru.
        To je Master srao za Game Pass 😂
        Žao mi je kaj neću vidjet njegovo licemjerje kad Sony s ovim pogodi u sridu.

Neće sigurno biti tri mjeseca za 1£ kao što Mikasoft zna imati. Nisam u ovih nekoliko godina nijednom platio više od funte mjesec Ultimatea a nekad i tri. Znam, varanje je, ali dozvoljeno.

wooddiebone a nije me bilo dugo 😔 ali ako budu konkurentni cijenama (tesko), ovo bi mogla biti prava stvar

Nekako i ja mislim da će se ovo marketirati kao "premium" usluga jer se Sony neće moći nositi sa manje love nego žele.

buz Mene zanima koliko će to sve mene koštati.

Cijena i zemlje koje podržava, mislim da su to ključne dvije informacije. Nakon toga fino vidjeti i konkretnu ponudu koja bi trebala biti barem ono što nudi PS Now.

Osobno bih jako volio da podrže i Hrvatsku da napokon mogu odigrati neke PS3 naslove koje nisam imao prilike.

Dodatno, mislim da je red da Sony kao i Microsoft podrži opciju promjene regije. Neka uvedu da je limit jednom u godini ili dvije godine, nije to bitno, no ako se netko negdje seli, da može promijeniti regiju.

Kad bi moga odigrat F1 Championship Edition iz 2006. još jedan put prije nego šta umrem ovo bi bilo idealno.

wooddiebone To je Master srao za Game Pass

Nije master jedini. Samo cekam te druge da pokazu licemjerje...oh well, jedan vec je...

chono Otprilike. I dalje me interesira samo kako ću igrati fut online a za ostalo mi se jebe. Meni sve to nula bodova