E da hoce originalnu trilogiju portati...

Za ultra 4K 60 fps nije vam dosta RTX 3080.

Sa DLSS na Quality ide do 80 frejma.

Uglavnom onako na prvu, na 4K TV-u i nema neke razlike barem po youtube videu.
Između PS4/PS5 i PC verzije.

Ok texture su oštrije ali to pripisujem 4K rezoluciji, koliko znam dok se stavi ORIGINAL postavka na PC-u, znači PS4 postavke, texture budu na ULTRA. PS4 očito texture vrti na ultra, valjda...

Bolje je osvjetljenje, sjene najviše ali jako teško je naći razliku.

Obzirom da PS4 slim staviš u džep, konzolica ima tablet proc i ovi vrti, PC od 20 000 kn to bi trebao rasturati, no dobro.

Kod ovog porta konzole definitivno imaju veliku prednost, veliku.
Pogotovo sa financijskog i komocijskog aspekta.

Ako gledamo dimenzije konzole, potrošnju, prenosivost, održavanje, čišćenje, buku od nedavno u slučaju PS5. Bolji gamerski PC uvijek je bučniji, čak i sa undervoltom i najboljim zračnim hlađenjem, minimalno imaš 5 ventilatora.

Nije da PC nemožeš prenositi ali prava kanta ima i kila i obujma.
    PS4 slim stane u ruksak, čak i Pro.
    PC malo teže😁

Sad zamisli što govorim, da PS4 odrade na 5nm procesu, dobiješ veličinu 2 Switcha.

I to pokreće God of War na 1080p 30 frejma. Na PC za to trebaš GTX 1060 koja je izašla mnogo poslije i sama koštala kao PS4slim tada. Oko 2200 kn.

Nisi očekivao od mene da bum pohvalio konzole? Imaju i one prednosti itekak.
    Nisam tipični zatucani PC elitist.

U slučaju God of Wara, boga mi loše performanse za jednu "last gen" PS4 igru. Zamisli tek da ima ray tracing.

I ovo kaj sam stavio test, da RTX 3080 jedva vuče nekih 50-60 je na početku igre, najnezahtjevniji dio koji ne pokazuje ništa.
    Nikakvu raskoš borbe i dubinu borbe.

U Muspelheim realmu sa Runicima i time trial challenge uz 20 monstera odjednom...

Frame rate bi se mogao spustiti na 30.

pravednik To štima, mislil sam da buš pisao ka PC moraš igrat zgrbljen za stolom a konzolu iz kreveta, tipične gluposti.
      Ovo kaj navodiš se slažem ali da budemo realni PC zamjenjuje PS5, XBOX, Switch i imaš PC pa kad ga prenosiš, jedna kanta je manja od svega toga zajedno 😆

• imaš WS rezu

Sterlok ali da budemo realni PC zamjenjuje PS5, Switch

Budimo realni, ne zamjenjuje...

Zahtjevna igra u pm.
        Susjedni portal napisao da se radi o jednoj od najzahtjevnijih uopće.

Vjerojatno bude bolje nakon par patcheva. Uglavnom igra za 4 god ništa nije ostarila, izgleda bolje od mnogo novijih naslova.
        Artwork je također odličan.

Sad me zanima Uncharted 4 PC release, ta je igra za 2016. koristila assete i modele uz geometriju likova kakvi se i danas rijetko viđaju.
        Ispred vremena.

Ipak su to Sony ekskluzive, par stepenica iznad svega.

fensisuperstar Šta ćeš mi kupiti God of war??? Pa ti si srce i duša od čovijeka!!! Ljudi pogledajte koliko je velikodušan i dobar on!