doctorfreak ni ja nisam ljubitelj mario 64, ali nisam ga ni igrao kada je izasao i bio relevantan.
S danasnjeg gledista vecina n64, kao i ps one igara su meni zastarjele.
Uzeo sam mario 64 na switchu, igrao neka dva sata i to je to, za mene dosta i previse.
Hzd sam igrao nakon witcher 3 i rdr2 i te dvije igre su meni u svakom segmentu open worlda i samog dizajna tog tipa igara superiornije, medjutim i sa te dvije igre sam imao problema, pogotovo po pitanju gameplay mehanika.
Placas proizvod svojim novcem i mislim da ti to daje za pravo kritizirati ga i hvaliti.
To sto su neki nerazumljivo emocionalno vezani za isti i ne prihvacaju kritiku, bila ona na mjestu ili ne, je neki drugi par opanaka.
I ja branim Sekiro kao lud, ali na taj nacin da pokusam iznjeti zasto je igra dobra u segmentima koji se kude, a ne da glumim psihijatra i dajem dijagnoze osobama samo zato sto nemaju isto misljenje.
Iz tih razloga sam bio primoran neke ljude staviti na ignore jer su poceli vrijedjati (ako se to moze tako nazvati) mene, umjesto dati su truda i pokusati kontrirati protuargumentima.
Nadalje devovi horajzona su sami svjesni nekih propusta i bas zato i rade na njima i sami su rekli kako moraju poboljsati npr melee combat i side content i bas se pitam zasto je tako...