StarFox_N TITANXIS Vjeruj mi da danas šećer stavljaju u toliko hrane da ljudi nisu ni svjesni. Zato jesmo sve deblji i bolesniji. Ne želim biti party brejker. I ja obožavam čokoladu ali je nebi trebalo često jesti. Ili ako se već jede često neka to bude u jako malim količinama.
TITANXIS meni je ta čokolada za kuhanje od dorine kraš čak ok da mi zadovolji potrebu za slatkim, malo je tvrđa ali valjda i zdravija, nema dodataka i pojačivača okusa.
Zero Hm, u biti sve se da pojesti (dok nije čista mliječna čokolada), ali nekako su mi u prvom planu Ritter Sport s lješnjacima, grožđicama i rumom te...Mars. Od bombonijera prolazi isto sve osim dijelova s marcipanom.: p
TITANXIS Da odete u Tursku, oni imaju tam sve na bazi marcipana te općenito orašastih plodova. Ja ga također ne volim baš ali kad uzmem jednu npr iz bonbonjere nekako lakše ide i druga, pa treća itd.
fensisuperstar OverHypedG ma duvaj ga. znači tebra. T E B R A ZAŠTO SAM VIDIO OVO? inače probao ove Jimmy Fantastic čokolade. Brutalno su guste i fine. Nisam probao ovu sa slike već sam stavio samo zato što je to google poslao 😃
TexasFlood Fenix Imam osjećaj da ni bajadera nije ono što je nekad bila. Možda smo siti svega, nekad sam je jeo svake prijestupne godine pa mi se čini...
TexasFlood Nitko ne spominje tutti frutti varijante, ja ih volim. Otvorimo i temu za homemade brewing onda!
TITANXIS master_x da, al si dobil veći postotak kakaa. svejedno varaju nas. a nemreš se ni najest toga, od te kutije nekad bez obzira na sad manju količinu čitava obitelj je imala par dana a sad ju sam zmažem kad stavljaju unutra magičnog praha: uzmi još, uzmi još!
Fenix master_x nije hrvatistan već je tako u čitavom svijetu. Kakaovcu je posebno skočila cijena. Ili ćeš smanjit gramažu ili sirovinu. Ili oboje.
buz Nisu smanjili ništa, Extra Choco je 220g otkako je na tržištu. Da je 300g kao obična koštala bi 20 kuna jer ima više čokolade koja je najskuplja sirovina tu. Ne može koštati isto kao obična, a biti bolja. Zato košta isto, ali je ima manje.
weky Jep, sve te special domaćice su manje. Meni je bila odlična ona bijela čokolada-malina, ali je više nema.
maximalni weky Prošli tjedan bilo u Žapcu po 7 kn, uzelo se odmah pet kutija. Kad smo kod Žapca, da se ponekad naći svakakvih neuobičajenih stvari (pod broj jedan tu mislim na slatkiše), naravno po niskim cijenama.
TITANXIS Milko đez ba? Evo tudi sam kod fantja. Milka je najslađe žensko ime na planeti. Uf što je slatka!