Ja sam na oko 4h, ide sporo jer stignem 2h max dnevno igrati trenutno.
Slažem se oko dojmova, priča ok, čak banalna, ali humor mi je super (Klee'she se zove jedan od gusara h). Očekujem i dalje puno, ali sve je za sad po špagi i ne izlazi iz tih okvira.
RPG elementi - uf da, jako simple, za sada nikakva varijacija, pogotovo taj MP dio. Prebrzo sve potrošiš i onda muku mučiš da se vratiš da opet napadneš. Zbog tog borbe znaju potrajat, a to mi se ne sviđa. Čekam nove skillove, button prompt mi je dobar i pomaže razbit monotoniju i kad zajebem znam da sam ja sam zajebo, a ne da je nešto RNG.
Ovo za kuhanje sam i ja spomenuo, iritira me užasno.
Ne znam što je tu 9 i 10/10, barem za sada, ali vidim puno dojmova da ljudi svršavaju već na početku. To mi nema nikakvog smisla, no hitam dalje ovih dana pa ćemo vidjeti. Blasphemous 2 mi je za ovo 2 stepenice bio iznad.
E da, igra je mali i old skul Zelda ripoff, postoje terrain skillovi gdje će bit slaganja i preslagivanja, za to još nemam neki dojam dok ne vidim malo kompleksnije stvari. Čak mi je malo top view problem kod velikih gradova (prvi u koji sam dosao), jer teško se snalazim bez mini-mape, dosta su jednolični neki dijelovi.