Pozdrav svima i prije svega zelim sve najbolje u novoj godini!
Evo, u dogovoru sa nasim dragim velikim vodom, Hrvojem, kreirao sam novi account ovdje na forumu i otvorio ovaj topic da vidimo ako ce ovo proci, jer ipak zajednica ima zadnju rijec.
Razlog ovakvog poteza je upravo u to, zajednica gamera, gdje se mozes izraziti, biti shvacen i podijeliti iskustva. Iskreno, dosadilo mi je objasnjavati nekome sto je crossfit kada me nazove "bilderom", dosadilo mi je objasnjavati zasto gledam te "gluposti" kada pogledam neki fantasy film, dosadilo mi je objasnjavati zasto igram "igrice" u svojim 30tim godinama zivota i raspravljati da je to medij kao i svaki drugi, poput glazbe, filma, serija i slicno. Zasto ovo pisem? Zato, sto van foruma ne postoji ovako hardcore ekipa, koja to sve shvaca i gdje se mogu izraziti i u konacnici razmjeniti iskustva na pravi nacin.
Nisam zelio kreirati account sa sasvim drugim nickom i na taj nacin pisati ovdje, jer mi nije to cilj, niti me zanimaju drugi forumi. Ovdje su mi mnogi prijatelji, ovdje su najkvalitetnije teme na ovim prostorima (prema mom misljenju) i zelio sam da upoznate pravog mene, a ne onaj toksicni forumski profil Chono7 koji je postao cista glupost u zadnje 2 do 3 godine.
Zadnje 2 godine nisu bas bile najbolje u mom zivotu i glava je bila posvuda, samo ne na pravom mjestu, ali najbitnije je da su zena i dijete prezivjeli, ovo kasnije smo pokrpali. Ostatak problema rijesavamo, teret su, ali nista sto ne mogu, te nisam sam ovaj put, imam podrsku. Forum je postao ispusni ventil za lijecenje frustracija, pametovanje i sirenje negativne energije, sto je lose, trebao sam samo prestati pisati i maknuti se od svega. Ispricavam se za sve negativne i uvredljive postove, za trolanje, za bespotrebna prepucavanja, pametovanje, te u konacnici tjeranje pojedinih clanova, koji su izgubili zanimanje za pisanje.
Ono sto zelim, kako sam naveo ranije, je da sada upoznate pravog mene, onakav kakav sam privatno. Zanimaju me tehnikalije, vrlo vjerojatno cu lijepiti screenshotove, u zadnje vrijeme su me malo preuzeli achievementi pojedinih igara, volim sport, volim sve vezano uz SP igre i vrlo vjerojatno cu biti aktivan u takvim temama.
Ono sto necete vidjeti od mene, je sve ono lose sa proslim profilom, a navedeno prethodno.
U razgovoru s Hrvojem nekako smo mislili da je ok na ovaj nacin odraditi upit i odluciti hocemo li zauvijek zakopati ovaj profil. Ako zakopamo, cujemo se svakako na drugim kanalima i naravno, prvom prilikom, na okupljanju kada zavrsi sva ova ludnica i restrikcije.