• Gaming Vijesti
  • LG je predstavio gamerima drage nasljednike svojih OLED televizora s boljim osvjetljenjem

boja1964
Taj HDMI 2.1a nije toliko bitan, pa na C9 si podesiš kako želiš a tamo će donijeti HDR postavke automatski kako su oni zamislili lol, radi toga se ne isplati kupovati novi TV, također imam C9 i 55", idući vjerojatno kupujem kada bude PS6 i 65", pa sad ne iskoristimo 4K i 120FPS za to treba čekati PS5 Pro ako bude, za filmove, serije, sport, igre mi ni C1 niti C2 neće donijeti neki značajniji skok realno govoreći!

Rajcate me sa tim OLEDom a prije par godina uzeo solidan VA sa kojim sam cijelo vrijeme zadovoljan. Onda stalno uspoređujem sliku na mobu i TV-u i gledam te crne, HDRove i druge pizdarije.

Sterlok
    Ma OLED je druga razina, realno. Kada to uzmeš sve ostalo je razina ispod.

Tuhy E, sad, kolko ću materijala gledat u DV Hdr-u, otom potom.

A ne bi ni ja. Dolby Vision je zapravo Imax Enhanced za sirotinju.

Kakav treba biti sadržaj koji se reproducira da bi to imalo smisla? Pretpostavljam da je sasvim svejedno na čemu gledaš neki film sa piratebaya od 2 GB?

sandmancro Mislim da su gotovo identični TV-i samo što G ima EVO panel koji ima nešto viši peak brightness.

sandmancro
      C1 best buy definitivno ili čekaj C2 seriju koja bude imala Evo panel i navodno 900 nitsa a G2 1000 nitsa, G1 nešto svjetliji, jači zvuk, dolazi bez nogica koje trebas zasebno kupiti ako ne želiš TV na zid!

fensisuperstar Ja ću vjerojatno morati početi s obzirom da na svakoj streaming platformi ima nekoliko must watch serija.
        Tko će plaćati sve te pretplate.

fensisuperstar Znam. Sheram Netflix. Tu su još Amazon Prime, Disney+, HBO...
          Previše toga za plaćati bez obzira na sheranje.
          @Deadwalker Nitko nema vremena za sve serije ali svaka platforma ima barem jednu ili dvije koje vrijedi pogledati (ako ne i više).

buz doslovno ti je dosta da uzmes jedan do dva mjeseca pretplatu na neku pogledaš sve serije kaj valjaju i odjebes servis. ja sam to napravio sa HBO, uzeo pretplatu na mobu za đabalesku i u mjesec dana pogledao tih par filmova koje sam htio i neke koje nisam ni znao sam ih htio pogledati i onda sam jos 10 dana zadnjih tražio dobru seriju za pogledati. Možda trebam kupit tv od 15 tisuća kuna da dobijem želju skidati pirate i guess 😃

StarFox_N Da, taman za torrent. 😃 Ja ga stvarno palim rijetko, ali tu i tamo mi zatreba. Sve i da naletim na neku super seriju na HBO, nemam vremena ni u mjesec-dva za nešto.

JoelDrake G1 nešto svjetliji, jači zvuk, dolazi bez nogica koje trebas zasebno kupiti ako ne želiš TV na zid!

Wtf, šta je sljedeće, naplatit će nam i daljinski zasebno?

JoelDrake Pa šta onda uopće prodaju zasebno ako briju na galeriju 🙂 Tipično đubretarski.