Razmišljam o ovoj kombinaciji dulje vrijeme a sad sam si dao oduška i napravio "pizza činkicu". Vjerujem da ovdje nije bio tako šašav i išao radit ludu kombinaciju od palačinke radit pizzu ili jest? Bilo kako da bilo, kombinacija je bila uspješna.
Za probu sam napravio samo jednu pizzicu činkicu u slučaju da ne bude ok pa da ne bacam puno, ipak palačinke sa pekmezom su mi bolje a ne ono sa mesom, paradajzom, sirom i ostalim pizdarijama.
E kad sam probao pizza činkicu, mmm….. nije to baš tako luda kombinacija. Podsjeća me okusom na miks tortilja i gyrosa.
Dakle podloga je pećena palačinka a recept za činkice valjda znate. Ja radim tenke ko list papira da se mogu fino rolat u sexy smotuljke. Da nastavim sa opisom. Na palačinku se stavi sve ono što inače volite na pizzi, problem su sad meni bile gljive jer nisam namjeravao to čudo ispeći u pećnici nego samo malo grijati u mikrovalnoj minut dvije pa bi mi gljive ostale sirove. Ako želite ludare onda se mora u pećnicu na laganoj vatrici tu činkicu ili više njih peći.
U mikrovalnoj sam kurio 2 min. sasvim dovoljno da se istopi sir i poveže sa ostalom škvadrom i to ne zarolano već onako kao pizzu otvoreno i rašireno 😃. Nakon 2 min. grijanja, izvadi se i zarola se u smotuljak i pričeka nekoliko sek. jer je vruće pa se može fino papat, mmmm. Takvih 2-3 rolice su vam sasvim dovoljne jer samo jedna je već zasitna ak niste odveč gladni.