Ekipa iz Capcoma je još od sedmice pronašla formulu za dobru i kvalitetnu igru, i lijepo je bilo za vidjeti da su takvu formulu nastavili implementirati.
Igra u kojoj sam najviše uživao i koja me sa vizuelnog aspekta ponajviše oduševila.

Zaslužena nagrada.

Uvijek djeveruša, nikad nevjesta

HAHAHA, odlično 🤣

Daleko najlošija godina jos od PS1,kad vidiš kandidate za igru godine a ni jedna ne bi trebala biti ni u prvih 10,bitno da je grafika i rezolucija "vrhunska",igre po 80 eura a igrivost većinom PLJUC...

Nisam odigrao dovoljno igara ove godine da mogu reći koja mi je najdraža. RE8 mi je dosta dobar, kao što Raziel kaže, provjerena formula donosi provjerene rezultate. Doduše, nije mi baš top tier da bi ju razmatrao najboljom u godini, pa niti razmišljao o ponovnom igranju u skorije vrijeme. Ali ajd, vrijedi ju odigrati, a i vidim da je većini bio kvalitetna igra. 🙂

Potpuno zasluženo

Krenuo RE8 i stao, izgleda vrhunski igra i vjerujem da je priča odlična, super je taj zaokret prema rumunjskoj i vampirima.
Ali jednostavno je nisam mogao igrati, ne mogu ja to.
U zadnjih par godina ne mogu igrati igru a da me netko lovi a ja sam gotovo nemoćan. Ne volim da me netko plaši i scarejumpa. Ne podnosim to više. Godine valjda. Jedina iznimka je Alan Wake remaster kojem sam dao priliku u om žanru. I to sam na jedvite jade izgurao.

Od svih pobjednika godine, ovaj mi je i ok. Meni je ostao u odlicnom sjecanju i znam da je svaka sekunda bila gust, a presao sam je 4 puta. It Takes Two i RE8 vrijede, a SMT V je također u svojoj kategoriji pobjednik.

Kako god, slabija godina od ove dugo nije bila.

Skroz očekivano, Resi je Resi. Najpopularnija horor franšiza današnjice!

foggy Od svih pobjednika godine, ovaj mi je i ok.

Od tebe sam se nadao Scarlet ili Tales, a ne ove FPS i fanservis vode u koje je uplovio Resi.

Miro

Hah, ovo je istina, osim sto niti jednom nisam poginuo (osim jednom na zadnjem bossu, i to me vlastita žena sjebala) tako su i elementi potrebni za prelazak dalje bili mlaki.
        Jedino što mi je falilo u ovoj odličnoj igri od svega toga je komplikovani resident evilovski osjećaj besciljne izgubljenosti i vješto postavljene zagonetke kako bi se napredovalo dalje.
        Ovako te bukvalno drži za rukicu cijelim putem, i ako odlutaš negdje, to su minorne prečice i eventualno premlake zagonetke koje bi se skužile u roku od par sekundi.

Raziel
          Oceš reci sjebala te vlastita BIVŠA žena 🤣🤣🤣

Nisam osim demoa igrao RE8, pa ne znam je li zasluženo.

Ajde, barem je Returnal dobio za Nadana nagradu. Drago mi je da su Guardiansi dobro prošli.

Raziel niti jednom nisam poginuo (osim jednom na zadnjem bossu

Pa kakav je onda to Resi, hehe?!

Miro
          Ma nije stvar u težini već u konceptu igre.Nisam više za to,niti za vožnje.To mi je totalno gnjavaža.

Ja sam također većinom samo ginuo na zadnjem bossu, i još igrao na hardcore a u RE igrama mi se to obično ne da. I dalje sam imao sličan osjećaj kao u 7, da ću riknuti svake sekunde, ali u globalu igra nije previše izazovna.

Zašto Riders Republic u brzo zaboravljenim igrama?To definitivno pripada Back4Blood.
          Riders Republic je odlična igra kao i Deathloop.Al nisu za svakoga.Pogotovo Deathloop.Također Halo Infinite nezasluženo u toj kategoriji.
          RE 8 zasluženo najbolja igra.