Sad kad odem mislima u rikverc kroz godinu - čak se nešto i nakupilo igara što sam igrao. Jedino nisu sve izašle ove godine:
5/10
Scorn - videoreca je na FFA kanalu (iako bi zaokruživanjem više naginjala šestici, al jbg)
Chrono Cross: RD Edition - nemožeš mi izuvaljat tako ofrlji remaster. Ovdje je samo zbog starih dana i nostalgije.
6/10
NFS Heat - solidan tipičan NFS gameplay, s kriminalno kratkom pričom zbog koje ne vuče na daljne igranje
7/10
Star Wars: Jedi Fallen Order - priča je malo jazavasta, kao i backtracking. Ali igra je solidan temelj na kojim bi se Survivor mogao razgranati
Detroit: Become Human - super koncept, ali ima ponešto propusta u priči koje me sputavaju da igru rangiram više
8/10
Yakuza: LAD - odlična wannabe Persona 5
Assetto Corsa ultimate edition - nisam previše satnice utukao u igru, ali po meni idealan omjer simulacijskog i arkadnog ponašanja auta
NFS: Underground 2 - malo za prisjetit se, i dalje se dobro igra
Ghost of Tsushima - privodim kraju, ali već sad mogu zaključiti da mi je sasvim dobra igra. Jedino bi priča i impact iste na mene kao igrača trebao biti jači.
9/10
Uncharted PC portovi (A Thief's End i Lost Legacy) - odlične igre, nema se tu što puno za reći
- Još samo kanim ugurat Stray za kraj i to je to, eventualno još neku igru, ali to ovisi o slobodnom vremenu