TITANXIS Natjerat nekog na ili bolje reći navući na gaming je ko penjanje na mont everest. Vrlo težak zadatak, nije da se nemože ali gamer se rađa a ne postaje.
wooddiebone Za ozbiljno, sviđa mi se izbor sa Face objave. Prvo sam mislio da bi zamjenio Skyrim za TLOU2 ali bilo koji TES naslov je odličan izbor za navuč nekog na gaming.
Fico Osobno bih jedino uzeo Human Revolution umjesto Mankind Divided, ali ako gledamo ipak na novije igre, onda u redu. Alternativa Deus Exu bi onda bio Dishonored.
Mustinjo Evo za Playstation Witcher 3 GOTY - $9.99 The Last Of Us Remastered - $9.99 Hades - $19.99 I kao posljednju nek izabere dvije između Shadow Of The Colossus/Bloodborne/Horizon Zero Dawn: Complete Edition - $9.99 A za 5 dolara se nude i Metro: Redux, Celeste, MGS V
wooddiebone Uff meni je Mankind Divided bio bombon. HR je nešto bogatija igra i obe su među najatmosferičnijim igrama uopće, ali MD se tako prokleto dobro igra.
biver wooddiebone Triput probao od pocetka se natjerat i sva tri puta odustao nakon 2h igre cca. Zbriso sve Bioshockove i zaboravio da postoje. Setting mi je ok, ali igra nije aged well kako se kaze i tu zastarjelu mehaniku ne mogu prozvakat. Barem na konzoli jel.
TITANXIS Prvo treba neku poznatu prastaru igricu nabavit izdanu u novijem ruhu a to bi bil možda Square Tetris i Tetris Effect da čovek ne doživi lagani šokić i onda mu reći viš da to nisu više igrice koje si ti igral, hehe!
blade Halo: The Master Chief Collection - 19,99€ Witcher 3 - 6€ Civilization VI - 9€ Dragon Age: Inquisition - 4,79€ Portal 2 - 1,63€ Mortal Kombat 11 - 9,99€ Titanfall 2 - 4,79€ Half-Life 2 - 1,63€ Hotline Miami - 1,69€ Ostane nekih 50 centi viška.
electronicus Tezak zadatak koji ovisi i o tipu osobe, radio bih razlicite liste s naglaskom na storytelling, vizualnu produkciju ili dubinu mehanika, ali evo jedan mix svega kao opceniti uvod u igre i njihovu raznolikost. The Witness Papers, Please The Witcher 3 Outer Wilds Passage Brothers: A Tale of Two Sons The Last of Us: Remastered Assassins’s Creed: Origins (Discovery Tour) Journey
Genesis AC Black Flag HZD FF7/8/9/10 Uncharted Yakuza Dark souls Persona naravno kad su igre na akciji 🙂
Flipper RDR 2 The Last of Us The Last of Us Part II Umjetnost, rapsodija, poezija i vrhunac emocija za manje od €60.
Genesis Flipper ehh s tim naslovima me bas ne bih uveo i zadrzao u svijetu igara....naravno sve je stvar ukusa