Hades je igra iz 2020. I te godine je pobrala sve moguće nagrade.
Ne razumijem zašto ju svi trpaju u ovu godinu.
Nominiraj igru s najboljim trofejima/achievementima | Nadan
foggy > FFA Bilo da su brutalno teški, maštoviti ili zanimljivi, - ili jedno ili drugo može
wooddiebone zato jer je 2020. izašao samo za PC, oni igrači koji ne igraju na PC-u tek su je ove godine mogli zaigrati na konzolama
Po toj logici iduće godine sve pobire Disco Elysium jer izlazi za Switch 2022.
wooddiebone malo teze jer Switch nema achievement sustav
Ostali su mi u pamćenju samo trofeji za Chivalry II.
Ima trofej gdje kruhom treba ubiti protivnika. Muka Isusova.
I trofej gdje treba umrijeti od vatre i zove se This is fine.
Fulao si poantu.
Igra je izašla 2020. i tada je imala achievmente.
wooddiebone dobro, samo ne shvaćam gdje vidite da sam prvenstveno nominirao Hades kao opciju jedan, ako sam naveo Returnal ,
Hadesa sam samo stavio kao dodatno promišljanje
OverHypedG Hadesa sam samo stavio kao dodatno promišljanje
Haha, nisi baš promislio Užasna platina koja ne treba bit na nikakvim ljestvicama.
foggy I think different
Brkaš kruške i jabuke. Radi se o igri. Ti si stava da joj nije mjesto ni na kakvoj ljestvici jer je užasan i to je tvoj osoban stav kroz koji si prošao.
Ja sam stava da igra zaslužuje biti na ljestvicama i ocjenama po vlastitim svojstvima(RNG, teška,duga) i ima rightful place.
Kakve veze s tom ocjenom igre i nominacijama imaju overhypedg i foggykt ?
OverHypedG Ok, ajmo još jednom.
Kategorija je "Nominiraj igru s najboljim trofejima/achievmentima".
Idemo onda pod pretpostavkom da onaj tko nominira igru ne mora nužno igru niti igrati, a kamoli platinirati.
Hades je dobra igra. Meni samo dobra, ne fenomenalna. Trofeji u Hadesu su na temelju osobnog iskustva, znači nekog tko je 60h igrao igru i platinirao istu. Ti koliko vidim nisi, pa mi je stvarno čudno da možeš nominirati igru s kojom nisi ušao u okršaj za kategoriju u koju je želiš nominirati. Jednostavno mi to nema smisla. Onda mi to znači da si po internetu tražio neke odgovore kad svoje nemaš.
OverHypedG Brkaš kruške i jabuke. Radi se o igri.
Rijetko kad brkam kruške i jabuke, jer kruške uopće ne jedem.
foggy ne da mi se više dokazivati nešto što ne možeš očito shvatiti
I po zadnji put ponavljam, nominirao sam Returnal
Niti na kraju ne shvaćam koja je uloga ovih nominacija ako čovjek ne može reći vlastito mišljenje o nečemu? Nominiraj što god želiš, tvoja volja bože dragi
It Takes Two. Jako mi se sviđa da su trofeji dizajnirani tako da potaknu istraživanje.
Returnal
It Takes Two
It takes Two
Twelve Minutes
It Takes Two
It Takes Two