Nadan

• Igru koju su obilježili trofeji/achievementi. Bilo da su brutalno teški, maštoviti ili zanimljivi, ovo je kategorija za trophy huntere
  • Nominiraj (svojim prijedlogom ili ostavljanjem ➕ reakcije na tuđem) u svim kategorijama i osvoji PSN bon od 150 kuna ili Steam gift karticu od 20 eura
  • Nominacije su otvorene do 30. 12. u 23:59

Opet Twelve Minutes. Igra ima bas zajebane achievemente i trofeje. Za dobro razmisliti sto treba

Ako se računaju remasteri i ako gledamo na težinu, onda Ninja Gaiden Master Collection bez razmišljanja.

Returnal - pogotovo u početku kada je RNG za collectibles bio nenormalan, trebao si 5 puta prolaziti isti level, a i dalje ne bi pronašao odgovarajući

Opcija 2 - Hades

OverHypedG Opcija 2 - Hades

Naslov je igru s najboljim trofejima, ne igru s najgorim. Hades ima RNG questove, o cem pricamo? Smor od platine, zesci.

It Takes Two ima skroz normalnu platinu (nominiram njega), Tales of Arise također. NEO mi je isto bio dobar za platinirat, i RE8, gdje mercenaries bas nisu najbolja stvar, ali ukupno ok platina.

Hades je igra iz 2020. I te godine je pobrala sve moguće nagrade.
        Ne razumijem zašto ju svi trpaju u ovu godinu.

foggy > FFA Bilo da su brutalno teški, maštoviti ili zanimljivi, - ili jedno ili drugo može

wooddiebone zato jer je 2020. izašao samo za PC, oni igrači koji ne igraju na PC-u tek su je ove godine mogli zaigrati na konzolama

Ostali su mi u pamćenju samo trofeji za Chivalry II.
            Ima trofej gdje kruhom treba ubiti protivnika. Muka Isusova.
            I trofej gdje treba umrijeti od vatre i zove se This is fine.

wooddiebone dobro, samo ne shvaćam gdje vidite da sam prvenstveno nominirao Hades kao opciju jedan, ako sam naveo Returnal 😃,
            Hadesa sam samo stavio kao dodatno promišljanje

OverHypedG Hadesa sam samo stavio kao dodatno promišljanje

Haha, nisi baš promislio 😃 Užasna platina koja ne treba bit na nikakvim ljestvicama.

Brkaš kruške i jabuke. Radi se o igri. Ti si stava da joj nije mjesto ni na kakvoj ljestvici jer je užasan i to je tvoj osoban stav kroz koji si prošao.

Ja sam stava da igra zaslužuje biti na ljestvicama i ocjenama po vlastitim svojstvima(RNG, teška,duga) i ima rightful place.

Kakve veze s tom ocjenom igre i nominacijama imaju overhypedg i foggykt ? 🙂

OverHypedG Ok, ajmo još jednom.

Kategorija je "Nominiraj igru s najboljim trofejima/achievmentima".
                  Idemo onda pod pretpostavkom da onaj tko nominira igru ne mora nužno igru niti igrati, a kamoli platinirati.

Hades je dobra igra. Meni samo dobra, ne fenomenalna. Trofeji u Hadesu su na temelju osobnog iskustva, znači nekog tko je 60h igrao igru i platinirao istu. Ti koliko vidim nisi, pa mi je stvarno čudno da možeš nominirati igru s kojom nisi ušao u okršaj za kategoriju u koju je želiš nominirati. Jednostavno mi to nema smisla. Onda mi to znači da si po internetu tražio neke odgovore kad svoje nemaš.

OverHypedG Brkaš kruške i jabuke. Radi se o igri.

Rijetko kad brkam kruške i jabuke, jer kruške uopće ne jedem.

foggy ne da mi se više dokazivati nešto što ne možeš očito shvatiti

I po zadnji put ponavljam, nominirao sam Returnal

Niti na kraju ne shvaćam koja je uloga ovih nominacija ako čovjek ne može reći vlastito mišljenje o nečemu? Nominiraj što god želiš, tvoja volja bože dragi

It Takes Two. Jako mi se sviđa da su trofeji dizajnirani tako da potaknu istraživanje.