Whaaat

Oci ko norman reduus 

Sony E3.
Nadam se da si u pravu.
Dizajn je odlican.

Shit just got real. Bit ce tease pa makar i  samo logo 

Sony E3.
Nadam se da si u pravu.
Dizajn je odlican.
Moje predviđanje da će Kojima izaći na stage i predstaviti nam ime svoje sljedeće igre možda se i ostvari . Ne znam, ali imam taj neki feel, pogotovo nakon njegovog izostanka sa prošlog E3-a, a i imam osjećaj da će Sony htjeti još jednom utvrditi gradivo kad predstavi Kojimu na konferenciji pred milione ljudi.

Predvidanje koncepta igre:
ideje iz MGSV i Silent hills koje nije uspio izrealizirati u konamiju, sve zacinjeno sa malo ZOE štihom.

Ocekujem full blown trailer na E3.
Dobar mi je ova : "I'll keep coming" poruka
He always kept us awaiting.

Ne vjerujem da će biti neki trailer, previše je rano. Možda samo neki teaser sa nekim efektima i logo, ali da nam predstave neki footage nema šanse. Možda čak i info o engineu...

Iskreno bio bih prezadovoljan imenom.

To je Metal Gear Falling 2: Fission Mailed Emit Panchinko Edition u nastajanju

btw, presuper izgleda

Wait zar stvarno očekujete da će već pokazat nešto?! Pa studio se doslovce osnovao pred 6 mjeseci, imali bi concept artove, modele likova i tak al nekak sumnjam da buju išta najavili!
Nadam se da sam u krivu, vidit ćemo!

Znao sam.
Nedavno je Reedus bio sa Kojimom u Sony Mocap studiju. To je to.

Još jučer otvorili slubeni twitter, sumnjivo uoči E3-a...

#sonye3

#believe

Kakav tip, taj Kojima-san. Veliki zafrkant. Očigledno je da je ovo Norman Reedus. Mislim da je namjerno i izabra baš ovaj kut lica. Kao, evo vam pa uspoređujte i komentirajte, al od mene još ništa službeno. Majstor sam tease-a i dječački sam zaigran. 
Mi u KojiPro nemamo još ni ime projekta, miljama smo od izbacivanja igre, ali imamo Normana Reedusa, i znate da imamo neosporivu moć. Sad ćemo vam davati informacije na kapaljku, a vi maštajte i izgarajte u želji. Ja ću zato vrijeme putovati s jednog kraja svijeta na drugi i preslušavati ću albume New Order-a na svom Sony Walkman-u.

Hideo, znam da čitaš FFA. Znaš gdje moraš biti 13.6. Hvala.

6 dana kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=r_ac-csLois
Zar je moguće da Hideo nezna pričati engleski eh svasta to još nisam znao  ..... 
Jedva cekam igru nadam se da ce mi mnogo bolje sjesti od Mgs V .

Kojima je kraljina kakve nema! Amen!