Fenix imate relatovno skupe TV-e
Really man? 😃 Stvarno ideš tu?? Kužim da me bilo ko drugi jebe (npr, Weky), ali ne i ti.
Imam ga doslovce 10 dana. Imao sam LCD star 10 godina do sad. O čemu pričamo?
S tim da se TV ne kupuje za gaming. TV se kupuje za TV. Za filmove i serije. Zašto sam išao na OLED koji je primarno za filmofile, a ne za gamere?
I ponovo, nikako mi nije jasno da se mene svrstava u konzolaša. Otkud to? Igram se na svemu (točnije, zadnjih pola godine se ne igram na ničemu).
Govorim o prioritetima. Znači ko kad mi frend priča kako je jadan, kako nema novaca, da nosi iste traperice već 7 godina, a kupio je novi Hyundai i ide na skijanje. Govorim o takvim situacijama. Ima gro ekipe koja priča da nema za plejku, jer je skupa, ali ima iPhone od 13 kkn. Ekipa koja priča da su telke skupe, ali kupi laptop od 18 kkn. Ekipa koja kaže da nema kaj za jest, a niti ne kuha, već svaki dan naručuje Glovo.
Ja znam da volim kvalitetne stvari. Jebiga. Snob sam u nekim segmentima. Reklo bi se, " nemam dovoljno para da kupujem jeftino ". I onda rađe 10 godina imam istu telku pa kupim OLED, nego da sam tri puta kupovao TV po 3000kn i imao polovično iskustvo. Ali to sam ja. Ok. Zato uvijek kad dajem savjete ljudima za PC, za laptop, za mobitel, za TV, za fotić (a davao sam ih bezbroj kroz sve ove godine), stavljam se u kožu tog drugog - pitam ga za kaj mu treba, koji su mu prioriteti, koji mu je cjenovni rang i koje su mu preference.
Nadam se da sad bolje kužiš kaj govorim. Ne prozivam Fiću zbog njegovog odabira platforme.