Htio sam započeti tekst time da će jedan primjer biti doza čiste nostalgije jer je riječ o starijoj igri, no onda sam shvatio da su sve igre koje stavljam starije od desetljeća. I sad se i ja osjećam starim.
Nije animiran video, no ovo je i dalje toliko snažna i epska vizura popraćena jednom od najboljih skladbi u videoigrama.
Nastavljam s BioWareom. Dragon Age Origins jedna je od najboljih igara svih vremena i činjenica da su u dvije godine imali Origins i Mass Effect 2 pokazuje kolika je BioWare bio sila za gaming industriju. Ovo je prvi RPG koji sam ikada zaigrao. Jedna od najdražih igara koja me uvela u žanr priča o herojima, čudovištima i ljudskosti.
Nisam našao bolju sliku, a nekako mi nema ni prikladnijeg nego staviti sliku problema s pokretanjem igre na novijim strojevima kada je riječ o starim igrama, pa ću ostaviti sliku i uz nju popratnu glazbu. Kralj RTT igara i igra mog djetinjstva.

Kada bi me netko pitao definiciju atmosfere u igrama, mislim da bi dvije riječi bile dovoljne – Max Payne.

Za kraj... Ne ostavljam ni sliku. Ostavljam zvuk koji je svakome tko je zaigrao San Andreas sigurno urezan u sjećanje.