Mislim da forum zaslužuje posebnu temu za najlegendarniju seriju svih vremena. Barem dok ne budem gledao UK verziju.

Genijalna serija za ubiti vrijeme!
Pogledao sam je tek nedavno, bilo mi je nevjerojatno koliko stvari mogu povezati sa svojim office-om 😁

Jedina serija koju kad završim mogu ponovno krenut ispočetka gledat i bude mi još smješnija. Često si random epizodu upalim i odgledam.

Ubitačno dobra serija.

UK sam gledao i nije mi tolko dobra.
Je turbo smješno, al likovi nisu tolko jaki.

Pogledal minimalno 7 puta sve sezone o sad opet odnedavno, mogu jubstalno gledati

Možemo dijelit neke najdraže scene pa evo moja prva:

Danas nema sanse da bi takva serija prosla kod ove "moderne" hip publike

Ovo mi je bio top svega 😂

mjesec kasnije

Došao sam do djela kada

Michael odlazi. A ostalo još dvije sezone

I to mi je daleko najemotivnija scena ikad u nekom sitcomu, vrh su to izveli. Ali ima li smisla nastavit dalje? Dosta bzvz je sad

Fenix

A kvaliteta sigurno opadne, ali definitivno su neke epizode i scene i dalje za pišanje.

Fenix Ima ako si došao do tuda, ali nije to više bilo to.

Krenuo napušen random gledat epizodu u trećoj sezoni, evo me već na S7E10.

Fenix
    Definitivno nije isto nakon tog događaja, ali i dalje ima takvog plakanja da ne vjeruješ.

Samo gledaj.

Michael, Dwight i Creed su nezamjenjivi.

Creed ❤
    Žao mi je da u cijeloj seriji nema bar jedna epizoda fokusiranja na njega, a opet, to bi uništilo foru.

Nem pojma kolko sam puta obrnuo ovu seriju, sto u epizodama sto u kratkim videima na youtub-u.
    Tolko zlatnih trenutaka...prosto neverovatno.
    Sad sam se setio kad je Michael nako sjeban i tuzan bacao kriske hleba i hranio golubove.

Serija definitivno nije bila ista zadnje dvije sezone. Je, bilo je dobrih momenata, ali ni do koljena onome prije.

AbelKOsMos vrh 🤣 Kakav talent. U početku mi je bio iritantan i naporan, a kasnije sve na svijetu.

Ovo mi je jedna od najjačih scena:

EDIT: Išao sam guglat o njoj... Oni su doslovno auto uronili u jezero i improvizirali

Fenix
        Kad klincima kojima je obecao skolarinu dao baterije za laptop 😆

Fenix
        U prvoj sezoni je Michael totalno drugi lik i nisi prvi od kojeg sam čuo da im je bio naporan na početku.