Došao sam do djela kada
I to mi je daleko najemotivnija scena ikad u nekom sitcomu, vrh su to izveli. Ali ima li smisla nastavit dalje? Dosta bzvz je sad
Došao sam do djela kada
I to mi je daleko najemotivnija scena ikad u nekom sitcomu, vrh su to izveli. Ali ima li smisla nastavit dalje? Dosta bzvz je sad
Krenuo napušen random gledat epizodu u trećoj sezoni, evo me već na S7E10.
Fenix
Definitivno nije isto nakon tog događaja, ali i dalje ima takvog plakanja da ne vjeruješ.
Samo gledaj.
Michael, Dwight i Creed su nezamjenjivi.
Creed
Žao mi je da u cijeloj seriji nema bar jedna epizoda fokusiranja na njega, a opet, to bi uništilo foru.
Nem pojma kolko sam puta obrnuo ovu seriju, sto u epizodama sto u kratkim videima na youtub-u.
Tolko zlatnih trenutaka...prosto neverovatno.
Sad sam se setio kad je Michael nako sjeban i tuzan bacao kriske hleba i hranio golubove.
Serija definitivno nije bila ista zadnje dvije sezone. Je, bilo je dobrih momenata, ali ni do koljena onome prije.
AbelKOsMos vrh Kakav talent. U početku mi je bio iritantan i naporan, a kasnije sve na svijetu.
Ovo mi je jedna od najjačih scena:
EDIT: Išao sam guglat o njoj... Oni su doslovno auto uronili u jezero i improvizirali
Fenix
Kad klincima kojima je obecao skolarinu dao baterije za laptop
Fenix
U prvoj sezoni je Michael totalno drugi lik i nisi prvi od kojeg sam čuo da im je bio naporan na početku.
wooddiebone
Prva sezona je dosta slicna uk verziji i u oba slucaja je tako.
Lik je veoma odvratan na taj veoma neprijatan nacin...sto je urodilo nekim super trenutcima, kasnije US serija malo tu popusti ali i dalje udara po svim temama, pogotovo kad je Michael u pitanju.
Mislim sastanci o seskualnosti, gojaznosti, odnosi sa zenama i kolegama....hahahahah
Ovo sam gledao baš kad su se kupovali skupi TV-ovi po forumu.
Fenix
Ta citava epizoda je cisti gnar i uzas u najboljem smislu
Kad Jan krene pjevat isuseeee.
Office je izmislio moderni cringe.
Ekipa 9.2 u Iq baru u Zagrebu se održava The Office pub kviz. Ako mislite da imate znanje i volju slobodno se prijavite. Evo i link:
Btw je li itko gledao ove nove extended epizode i "Superfan" epizode, vrijede li ičemu?
Sve vrijedi, cak i bloopersi, bezvremenska serija, ja bas jucer pogledal finale, vrh.