biver Ja nista od ovog nisam prelazio i od niceg odustajao jer nisam igrao doslovno niti jednu igru sa oba popisa. Dakle prelazili i odustajali neki jesu, ja nisam.
master_x The Ascent,Medium i Outriders sam kompletirao.Prosječne igre,ništa specijalno.Back4Blood je teški prosjek,nit blizu Left4Dead igrama. Dok me je ugodno iznenadila igra Psychonauts 2.
biver DarkPunisher Moja jedina greska u postu je da prije nisam postavio Fenixu pitanje tko je sve jos s njim presao ili odustao od ovih igara kad vec navodi da "smo" ili "mi". Ovako ispada da smo "mi" svi gameri ili da je on i jos netko presao igre ili odustao. Kakve "mi" ima veze sa HowLongToBeat. Samo to.
DarkPunisher biver Tvoja greska je to sto si jako negativan i skaces na skoro svaku vijest. I dok je kritika uvijek dobrodosla, tvoje uvjek imaju dozu podjebavanja redakcije pa ak ti se ne svida mozda je bolje da ne citas.
biver DarkPunisher Rasprava sluzi za izricanje misljenja slagao se ti s time i htio ti to ili ne. Nisam negativan nego realan i to uvijek i ne izmisljam pogreske tamo gdje ih nema nego reagiram tamo gdje ih ima. Tako ce i ostati i tu ne vidim nikakav problem.
Deadwalker Nexus nije jer je zapravo glavna radnja u prvom prelasku dosta zanimljiva za pratiti i drži te do kraja. Na stranu sa svim igrinim problemima.