Holland je potpisao za 3 standalone filma još u kombi Sony/Marvel.

Prije bi rekao da će Sony odlučit možda vratit Garfielda.

wooddiebone

Ovo je Holland opovrgnuo prije nekoliko dana.

The actor previously said Spider-Man: No Way Home was the end of his current deal, which contradicted reports about him returning in another MCU film. During a recent interview with THR, Holland was asked about those reports and provided some much-needed clarity on his Spider-Man MCU contract.

Even though Holland didn't state exactly how many appearances as Spider-Man he is now contracted for, it appears there might not be a set number at the moment. This lines up with Feige previously revealing Marvel is no longer signing actors to multi-film deals. The Spider-Man: No Way Home star implies that Marvel instead has the freedom to use him as they please, as long as it works for Sony. It is important to remember that Sony still owns the rights to Spider-Man after all. Marvel Studios may have a heavy creative hand in this iteration of the web-slinger, but Sony still has the final say at the end of the day.

Pa dobro, sviđa mi se sve napisano.

Nemam načelno protiv Sonya ništa dok puste Marvel da radi dobre filmove.

Ovo je jebeno sve. Sve!

Jedino sam na Endgameu doživjel ovakve reakcije dvorane, a ne znam dal je veća bila na Daredevila ili na ovu dvojicu.

Nastranu Tobey koji je savršen (al koliko opet stariji i ozbiljniji i predobro ga je tak vidjet) , al Andrew je sve i ubio je sve što je mogo. Na spašavanje M.J. su mi zasuzile oči.
    Mali Holland je također oduševio. Nije mi toliko sjeo u prva 2 filma (solidno), ali za ovo mu skidam kapu.

Ima par scena nepotrebnog humora što me i malo nanerviralo, ali je zato toliko dobrih stvari za Marvel / Spidey fana da mi neće ni 5% umanjit doživljaj filma.
    Ispunio mi je svako jebeno očekivanje, zadnji put sam bio tolko oduševljen nakon Endgamea.

Tease za Strangea vrhunski... Ne znam, blow out sam nakon ove večeri jbte 🤩... Daredevil (znalo se, al opet...!), oba Spideya, Venom i vjerojatno spajanje Simbiota sa Spidermanom, Strange 2....jbte 🤩🤩

Izuzetno sam zadovoljan filmom. Ovako na prvu, ulazi u top tri MCU filma. Ima svega, ima akcije, ima drame, ima humora. Ničeg previše, ničeg nauštrb nečeg drugog.

Vidi se pregršt ljubavi, pažnje, predanosti i fan servicea u svakoj sceni. Genijalan film. I drago mi je da su čak i foršpan mijenjali jer su ovako stvari ipak ispale bolje nego u foršpanima. Sve ima svoje zašto i zato, sve ima drugačije temelje i težinu.

Baš ih je bilo lijepo vidjeti sve na ekranu. Sa svojim elementima, sa svojim odijelima, sa svojim sjećanjima... Gluma genijalna, akcija fantastična, ma top topova!

Citam objavu na portalu i fakat je nevjerojatno uspješan film.

Baš me zanima kolko su Disney executivei blizu odluke da idu all-in sa full-blown multimedia spider-verse eventom.

Miim da je teško očekivat od ljudi da bi to sve popratili, ali bilo bi zanimljivo za pogledat.

Baš mi drago. Mogu ja imat neke zamjerke na film, ali ipak je impresivno kakvu su ekipu okupili i sve to zajedno spojili. Nadam se da će ovaj uspjeh potaknit slične projekte.

jucer u kinu jedina wow reakcija je bila na oba spajdija i to je bilo nesto meh, niti priblozno engdame reakcijama, meni je film sasvim ok, vise me nahajpala mid credit i post credit scena 😃

Naletio si onda na lošu publiku.

Kod mene je bilo baš full-blown aplauz jedno 4-5 puta kroz film.

Na početku creditsa su čak ustali svi.
    Al dobro, ja sam bio na pretpremjeri tak da je većina prisutnih bila ful nabrijana i vjerojatno su si uspjeli ne spoilat sve prije.

Baš ljepo za vidjet to u kinu, mislio sam da je to izumrlo izvan kazališta.

Film je bio super, kod mene u dvorani zapljeskalo se dvaput, kod dolaska starijih Spideya, ali je drugi aplauz popratio i glasni komentar nekog niže u gledalištu: "kaj smo sad amerikanci?!" 😆

Shooter

Ne znam za njega, ali u Rijeci je na Infinity War, Endgame i No Way Home pretpremijerama publika bila izuzetno euforična. Višestruki aplauzi i vrištanje. Capov Mjolnir moment u Endgameu i Garfieldovo skidanje maske je dizalo jedno 20-30 ljudi sa sjedala uz glasne urlike. Star Wars 7 je isto doživio aplauze na pojavu Hana Sola kao i urlike "neee" kada ga Kylo probode. Doduše isto tako je zadnji nastavak doživio glasne psovke 😄

Upravo sam se vratio iz kina i oduševljen sam!
      Ne znam za vas ali ja sam par puta zagrco xD a nisam ni u jednom filmu iz MCU (čak ni kad je umro Tony Stark).

Dvije male zamjerke su mi borba sa goblinom (jbt pa mlatio si se sa Thanosom) i trebalo je biti malo manje humora. Sve ostalo top tier!

I ne kužim zašto je većini Amazing Spiderman loš. Andrew je ubio u ovom filmu i oduvijek mi je bio drag.

mjesec kasnije

Ma da bude i tu. 🙂

Spider-Man: No Way Home [2021]

Fantasy/Action, 2h 28m

With Spider-Man's identity now revealed, Peter asks Doctor Strange for help. When a spell goes wrong, dangerous foes from other worlds start to appear, forcing Peter to discover what it truly means to be Spider-Man.

[10/10]

Moram priznat da sam pun emocija i da je ovaj film bio emocionalni roller coaster. Od onih tužnih do easter egg-ova kojih je film prepun. Teško je pričat o ovome filmu sa spojler free informacijama, ali eto pokušat ću. Da je najbolji Spider-Man film - jest. Da li je mogao bolje!? Apsolutno! Zašto? Pa filmu ne zamjeram puno, dapače suprotno, inače ga ne bih častio devetkom, no lokacije na kojima se radnja većinu filma dešavala nije spektakularna i to ne pričam o izvijanju svijetova i domu Dr.Strangea; jednostavno mi je veliki dio filma bio nekako mračan, na neatraktivnim lokacijama i tu me to malo cijelo vrijeme peckalo. Ovaj multi-verse koji su ostvarili u ovom filmu je van ovog svijeta i apsolutno je bilo fantastično vidjet da je sve isfunkioniralo što su tu zapleli i zamislili. Nevjerojatan film zapravo. Toliko genijalnosti s tim easter-eggovima, da će mi trebat još poneko gledanje da sve pohvatam. Da su lokacije bile nešto bolje i atraktivnije film bi bio čista perverzija i debela desetka. Ovako malo ostaje žal. Očekivao sam zadnju scenu nakon creditsa da je scena, a ne trailer koji sam već vidio. Tako da ne trebate ostajat baš na zadnjoj zadnjoj sceni, dovoljno je vidjet prvu scenu nakon kraja filma. Uštedjet ću vam možda i 7-8 minuta.

Obožavam sve Spider-Man filmove tako da sam nažalost i ranije bio svjestan da ćemo vjerojatno vidjet i Garfilda i Tobeya i tako su svi savršeni u filmu, pogotovo kad krenu zajedno u borbu protiv Osborna aka Green Goblina. Mislim da nismo u ovome filmu mogli dobit boljeg villaina od Dafoea kojeg je bilo prejebeno vidjet u još jednoj ulozi Green Goblina; nezz tko bi bolje od njega odglumio. I presretan sam bio što je Octavius postao dobar, nakon što ga je Peter izlječio. Nezz meni je cijeli taj koncept koji su uspijeli prezentirat tako dobro sjeo, bez ikakvih gluposti i nepoznanica. I da umro sam malo od tuge na smrt May, baš nisam očekivao da će ju ubit scenarij, iako sam glup naravno, sve May ikad umru/poginu. Bilo je logično. A sve scene, gdje su tri naša junaka iz različitih svijetova je stvarno emocionalno savršenstvo. Evo nezz najrađe bi maknuo ovu devetku i stavio desetku. Jebeno!

5 mjeseci kasnije