Picek Krobi Još uvijek nije razjasnio problematiku ako avionom letiš iz Makedonije za Njemačku i žena ti rodi u avionu iznad Hrvatske da li time postaješ Hrvat.
foggy TITANXIS Ma ja bih vrnul sve one kaj su zaboravljeni a zbog nekog razloga ih nema više a bili su aktivni i redoviti u počecima te spadaju u origigi ffa gardu. Nekako se najviše slažem za ovo. Možda ima neki zaboravljeni dragulj 🙂 Pazite koga prizivate, neki su s razlogom banani 😃
oxi Nebi vratila nikoga, banani su s razlogom, gledam na to vracanje kao na jeftinu zabavu na forumu koja ima svoj rok trajanja, jer bit ce banani opet nakon nekog vremena.
Raziel wooddiebone Dom sad sigurno pusta setove Erica Prydza na Ibizi, jebe polovnjače i pije martini. gg
yakuza_stinger Možda @cratos ili @blade znaju kaj je s @dom , dugo nije bio ovdje I da, znam koga treba vratit: @megatama
blade yakuza_stinger Nisam se dugo čuo ni s jednim ni s drugim. Doduše kad odem u Zagreb se probam javit domu i najčešće završimo u nekim mračnim klubovima okruženi ne samo opijatima, ali nisam stvarno dugo bio. yakuza_stinger Treba vratit Spacemaniaca.
master_x yakuza_stinger Da,baš megakmicu. Razebo cjeli Reboot forum kao admin pa kasnije pobjegao.Sad tamo na Bug-u pametuje sa pikselima i PC Master rasom vs. konzole.
foggy blade Treba vratit Spacemaniaca. Evo imam ga na fejsu, i da ti pravo kažem, ne treba nam ovdje.
ikral foggy Got your point, i ja ga imam. BTW, osim PS2MASTER nitko mi ne pada na pamet, čemu vraćati takve smradove.