Šta je to zelena magistrala? Vidim da ste svi upućeni, ja prvi put čujem.
Rekreacija
[deleted]
buz to ti je ona cestica koja ti ide od ajmo reć Konzuma na Gajnicama pa u brdo prema Veternici.
Upisi na Gmaps Borčec pa probaj vidit rutu...
Ide se dosta lijepim krajolikom plus nema ni gužve osim možda vikendom.
Ali čudi me da ne znaš pošto je poznato i kao fukodrom zbog relativno lijepog pogleda na Zagreb
Hahaha, ja fukam u kuruzi po Hrašću i Odri. Ovo nije offtopic, to je isto rekreacija.
https://www.google.hr/maps/place/Zelena+magistrala,+10090,+Zagreb/@45.8346491,15.8770364,16.28z/data=!4m2!3m1!1s0x4765d0506c163001
Iznad Vrapča cesta od par kilometara, skoro stalno prazna.
Iako nisam tamo bio jedno godinu i pol jer je na komplet drugom kraju grada.
Zelena-skrenuti na borcec-do kraja po glavnoj ulici-uspon na balunov put pa nastavak po zelenoj. Preporucam. S obzirom da sam iz tog kvarta znam....
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Evo i korisnog linka mozda nekome tko se ne snalazi na medvednici pomogne
http://www.pp-medvednica.hr/turisticka-ponuda/biciklisticke-staze/
https://sites.google.com/site/roccoadventuremtb/staze-medvednica
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ja vozim bajk samo po ravnoj cesti. Uzbrdica me ubije za 100 metara.
Kad jednom zavolis brda postaju opsesija. Plus zdravije je 100x
Previše ulaganja, po ravnom asfaltu možeš voziti i random smeće.
A to je. Mene ispada bajk godisnje 15 000.
Danas nadmašio sam sebe.
Prvi put vozio popularni "cener"; cestovni biciklistički uspon na Sljeme.
Odvozio ga 44 minute, a cilj je bio vozit ispod 50 min.
Prezadovoljan. Na spustu smo isprobali i novu ENDURO stazu.
Prvu i jedinu uređenu MTB stazu na sljemenu koja je danas bila i službeno od grada otvorena.
Inače nije moj video, niti je ovo naš snimak...
Sljeme - Enduro Trail 20.03.2016 - YouTube
[deleted]
Jučer prvi put nakon 10ak godina sjeo na bicikl i otišao u vožnju
Frend kaže neka lagana voznjica do vlaške po nosač za bočicu.
Odjednom jazavac ispali ajmo i do Maksimira kad već svi imamo gume za takvu podlogu pa ćemo polako.
Uspon na vidikovac ja cvilim ko curica.
Reko sebi ajde de ovo je još"ravno" pa ak bu tako mogu ja to.
U jednom trenutku krene on po "Mostićima" i putićima po cijeloj šumi.
Majku mu jebem sve me danas boli.
Ko šlag na tortu danas odradim i turu trešnjevka-Gornji grad-Črnomerec i nazad na trešnjevku.
Sad i službeno mogu krepat..
Sve u svemu vrijeme ko stvoreno za ići van tako da gasite sve i bježi van
Slike updateam kad i ako se probudim
Meni je do Maksimira najbolje po Aveniji Gojka Suška,pa uz policijsku akademiju ući u šumu i onda se spustiti s strane Vidikovca gore. Ali Maksimir rijetko idem jer mi je prekratka tura i ne volim ić u one puteljke u šumi jer sam se par puta dobro izgubio.
Najdraže mi je po nasipu do Jaruna pa tamo par krugova i onda doma. Ispadne od 35-40km što mi je taman. I najvažnije nema gužve i automobila. Koliko god volim voziti kroz centar i upijati svu energiju toliko me mentalno izmori to što moram paziti na sto stvari.
Samo šuma bajo moj! :) Nema tih normabela kao šuma.
+1
Isao sa frendom danas prvi put isprobati tu enduro stazu, ja na hardtailu, frend isprobava full suspension od 20 soma kn, i prvi, tezi dio normalno odvozimo, on vozi ispred mene nekih 20 sekundi, dodem do ravnog dijela, on na podu, bicikl ispred 15 metara, jauce, i mislim si nabio je rame ili tako nes, na prvu mi je bezazleno izgledalo al nije mogao voziti pa smo gurali do kraja.
I sada javlja sa traume da je frajer kljucnu kost potrgao.
Jel iso tko na Svetu Geru?
Moji.
Šta te zanima?
Bil sam i ja gore nedavno. Zanima me kolko im je trebalo i kojem putevima su isli, dal ima alternativni put za doma (prema Samoboru/Zagrebu)...
Ja sam se vraco po istom.