Po kojoj stazi?
Rekreacija
hjooo, ne sjećam se sad, kad je to bilo....ali prošo sam s tom ponicom brda i doline...
Frajeru, ti si po sumi isao s ponyem dolje? Da si isao po osmici koja je najlaksa nekako sumnjam. Sve ostalo je onak too much bullshit. Znam lika koji se penjao na zavizan s ponyem. Al to je takav manijak da bi frajer na pivskoj boci se spustio s istog.
who says i'm not a maniac? anything is possible...
[deleted]
Ako ti ovo lice ne govori imam muda za sve e onda stvarno ne znam koje da
U očima se vidi kako skače po sljemenu sa ponijem
Šalu na stranu poznam ga dovoljno da ne bi pričao bajke.
U vrijeme kad se tako vozilo zadnja stvar s kojom si se opterećivao bila je oprema.I koliko košta
Išlo se zbog društva i sto drugih stvari.A i vremena su bila drukčija pa nas takve stvari nisu puno brinule.
Zolt injo ako si protiv postanja slike pukni pm pa ću maknut :
Badass, nema što. ;)
Planiram ove godine bajk u auto i do ZG, pa bajkom u Zagorje i nazad okolo. Planiram i Kostajnicu, Bjelovar, Požegu...
Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
Badass, nema što. ;)O da, Kostajnica je heban ruta...gore preko Madžara na Blinju i onda prema Kostajnici i tamo na jednog hladnog jelena
Planiram ove godine bajk u auto i do ZG, pa bajkom u Zagorje i nazad okolo. Planiram i Kostajnicu, Bjelovar, Požegu...
Poslano sa mog E2003 koristeći TapatalkBadass, nema što. ;)
ja sam par puta isao sa svojom "kockom" gore, jebenica... pogotovo kada se vracas :)
Kolko uspona i zahtjevnosti?
Udaljenost: cca 45 km
Uspona: 4-5 (ali su poduži) - iskreno nisam ih brojio ni mjerio, imao sam važnijeg posla... hvatati zrak
Zahtjevnost: ako si na sljemenu svako malo ovo ti je 2-3/10 ... ako si amater ko ja prvi puta kada sam išao onda ti je 11/10
To se ide drugim putem doma, ispadne 170 km cca. Imao sam jednu od 180 već, tako da znam šta me čeka.
Svaka čast dečki. Meni je rekord iz Novog Zagreba u Šestine pa nazad doma da bi negdje kod Savice odlučio još po nasipu do Jaruna krug i doma. Nije bilo ni 50 km, a mislio sam da ću riknut.
Ja imam 4 voznje preko 100 km. Najbrutalnija mi je od ove godine 115 km i 1800 nadmorske.
Znaju i 30-kilometarske ubit, kad su pravi usponi. Buz, ne odustaj i samo lagano u startu. Kad se guzica i noge naviknu, postaneš ovisan.
Ko je u Zagrebu, neka od na Horvatnicu i nek spelja taj uspon. 27% nagib je čini mi se u igri.
27? Nema šanse da se tu popnem, vozio sam 19 nekih kilometar i to je stvarno na granici. Mojoj.
Jel tko od vas vozi zelenu magistralu? Danas zrušio si rekord. Popeo se za 28 minuta.
[deleted]
Svaka čast ja je toliko ne prođem ni autom..
A kenjam ali svejedno bravo Cole™
Em je lijepa ruta em se ima kaj vozit...
Meni je daleko najgori uspon s kojim sam se sreo u Zagrebu ovdje
https://www.google.hr/maps/@45.8529618,15.9918345,3a,75y,319.57h,71.17t/data=!3m6!1e1!3m4!1shhdTgF8tvZyAgB9Rp7weZQ!2e0!7i13312!8i6656
Pojma nemam koliki je nagib, ali me ovdje apsolutno uvijek ubilo tih 600-700 metara, a prosao sam i Zelenu magistralu vise puta, i Sljeme nebrojeno puta (bilo po sumi ili cesti), ali koliko god bio u formi ovdje me uvijek unistila ta dionica.
Dok s druge strane, najvecu brzinu sam uvijek postizao na ovoj dionici
https://www.google.hr/maps/@45.8209327,15.969752,3a,75y,174.56h,65.53t/data=!3m6!1e1!3m4!1sYR1SVK8G8eeHYfzG-KDk4w!2e0!7i13312!8i6656
Bez pedaliranja, samo kada se sagne se postize brzina od 55-60 bez ikakvog problema, a sa pedaliranjem sam max nagurao na 78 km/h.