chono Deadwalker pa zato i kazem, preskacem. Sto se tice performansi, kako sam i govorio 2020. , rtx 3070 je duplo jaca od PS5
Flipper Ne mogu vjerovati da ste sumnjali u Remedy. Još manje da je za igru bio gotovo nikakav hype. A vidjelo se odmah da valja. Ajmo Alaneeeeee u nove pobjede. Kakva je ovo godina, cudo. A tek treba izaći GOTY iz Ubisofta.
Zero 89% je trenutno. Tak da gospodo, pričekajte s otvaranjem šampanjca ako ste mislili da će uletjeti vreća dukata.🤐
Brijac Deadwalker Mislim da ti vise ima smisla odigrati AWE ekspanziju za Control. Ako se netko dobro sjeća, može nekakav recap u spoileru? Nemam stvarno vremena igrati išta, ali za AW2 ću naći tak da mi ne dolazi u obzir igrati tu ekspanziju trenutno. Edit: Našao sam Gamespotov tekst o tome pa ću tamo pročitati.
Torgue Brijac Ako se netko dobro sjeća, može nekakav recap u spoileru? Zlobnici bi rekli: imaš u Fortniteu.
Fetty Jedini razlog zašto neću kupiti igru je jer je isključivo digital, to mi je baš jadno što su napravili.
Garrus_V Bullshit mi je njihov razlog zbog kojeg igru nisu izbacili na disk. Odigrat cu AW2 ali tek kad bude na popustu ili ako se smiluju pa izdaju disk verziju naknadno.
member Garrus_V Upravo si mi olakšao odluku. Prvi Alan Wake je bio smeće, Control je bio skroz ok i ovo je dobro izgledalo u najavama. Digitaly only i full price u ovako nakrcanoj godini? Ne, hvala. Baš to što si rekao, ili plus/popust ljuti ili fizikala da se proslijedi dalje.
ThomasAAnderson Garrus_V Bullshit mi je njihov razlog zbog kojeg igru nisu izbacili na disk. Razlog je da je cijena gotovo 30€ manja od ostalih AAA igara zadnje 2 godine ili sam ja nešto dodatno propustio? Zašto je to bullshit?
Brijac Ja sam upalio malo ujutro da osjetim atmosferu i odmah me uzelo, ali moram posao odraditi za danas pa večeras za pravo krenuti. Jedva čekam. member Prvi Alan Wake je bio smeće Zašto bi uopće onda razmišljao o dvojci?
wooddiebone member Prvi Alan Wake je bio smeće member Prvi Alan Wake je bio smeće jer je bio Xbox eksluziva Ne ozbiljno, nema drugog razloga da itko Alan Wakea nazove smećem.
Deadwalker Ja uzeo deluxe verziju, vjerujem da ću ovo odigrati 2-3 puta. Već su najavili da će biti new game plus mod s alternativnim storylineom, stiže naknadno u igru. Igrat ću danas tek kasno navečer, javim dojmove i ubacim par screenova.