Prije par tjedana sam i ja presao AW2, Night Springs i Lake House.
Base game je odlican i nemam nesto pretjerano nadodati sto nije receno ali ipak imam poneku kritiku, recimo smetalo mi je malo sto si se nonstop vracao na iste lokacije, ne volim to bas ni u drugim igrama. Rekao bih da je to ovdje dosta dobro napravljeno ali i dalje me malo zivciralo. Isto tako Alanov dio meni nije ni priblizno dobar kao Sagin, pred kraj mi malo islo na zivce sto sam morao igrati kao Alan u najzanimljivijim trenucima Sagine price. Malo je nitpicking ali eto mislim da te dvije price nisu jednako zanimljive. Pomalo su mi isli na zivce oni vizualni jump scareovi, jer odmah prvi na pocetku me bas trznuo ali toliko su cesti postali da su me poceli iritirati, iako moram reci da su u jednom chapteru bili jako cesti ali bi me svaki put trznuli. Cynthia Weaver me unistila .
Sto se tice DLC-eva Night Springs mi je ukupno bio slab, prvi dio mi je previse tonom odskakao pogotovo sto sam ga odigrao nakon sto sam ga nasao u podzemnoj s Alanom, malo me izbacilo jer taj dio u base gameu je bio bas jebeno napet. Drugi dio je isto bio bezveze, non stop si se morao vracati i imao si jako mali areal unutar kojeg se sve odvijalo dok je treci(mislim da se Time Breaker zove) bio bas iznenadjujuce dobar iako konj nisam skontao zagonetku u hotelu pa sam morao guglati .
Lake House je jako dobar DLC, osobno mi je dosta strasniji bio nego base game, nekoliko puta me jebacki prestrasilo.