Zapoceo jucer, nastavio malo danas i mislim da imam oko 5h u igri trenutno. Za sada mi je manje vise sve super, jedino mi pomalo oni jump scare-ovi idu na jetru, bas ih je previse. Na samom pocetku dok igras s Nightingaleom odmah sam se trznuo kad je jedan dosao, sada nakon valjda petnaestog u ovom kratkom vremenu mi samo idu na zivce.
Sada sam s Wake-om u podzemnoj, prije ulaska sam stisnuo na onaj Night Springs monitor i nisam ocekivao da cu bas tako nesto igrati u tom trenutku. Tek naknadno sam skuzio da je to prva epizoda prvog DLC-a. Iskreno malo me izbacilo iz tog svijeta jer je ton u DLC-u bas sasav dok je igranje s Wake-om jebeno napeto. Isto tako sam one djecje zagonetke u Cauldron Lake-u potpuno falio, u onoj kuci na kraju jezera su bile dvije figure, jednu sam uzeo i tek sam na kraju kod parkinga kad sam otvorio mapu skuzio da je bila jos jedna u istoj prostoriji. Razmisljao sam da li da se vratim ali bjezi nije mi se islo nazad(citaj bilo me je strah), valjda ce biti prilike uzeti to i rijesiti zagonetke.