TITANXIS Počelo je predblagdansko raspoloženje i uz veselje, duhovnost i zbližavanje sa obitelji ovih dana nas prati i svakodnevno nezaobilazna "božićna glazba" stoga koja ili koje su vama omiljene Božićne pjesme?
Picek Loki lajkam Pougse, meni najbolja božićna pjesma ikad. No evo i nešto malo modernije, a da nije All I Want for Christmas is You.
TITANXIS Kaj tak malo imate omiljenih Božićnih pjesama? Ima ih još barem 30-tak koje su većina njih obilježile 20 st i opjevale Božić. Ja ću stavit još par njih koje ne mogu zamislit a da ih ne čujem za blagdanske dane i također su mi lijepe i neke od njih sjetne. Nekome će se svidjeti.
Tzereen Meni je još od 80-ih pojam Božića kazeta, kasnije CD, a sad playlista od Kiće Slabinca. Najbolje mi sjele te njegove izvedbe. A meni za moju dušu su Sinatra, Dean Martin, Bing Crosby, Chris Rea.
TITANXIS Nezaobilazni Kićo i njegov Božićni album koji je mislim bio i prvi Božićni album u Hrvatskoj i bio zabranjivan u bivšoj državi. Nemreš se svih izvođača i pjesama sjetit koliko ih ima. Također Bing Crosby sa White Christmas pa Elvis sa Blue Christmas itd.