Ja bih se dvoumio između A i C. Nepoznata su mi sva tri lika ali te dvije igre su možda sa najkarakternijim i najizraženijim likovima u jednoj borilačkoj igri.

9 dana kasnije
  • Brijac

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Nekak bi mi bilo logično da su stavili aviona jer vjerujem da bi se mnogi koji ne znaju upecali na to.

Brijac

Ja prvi, hehe. A kaj znaći onda leteći bus na kraju točan odgovor?

Odavno sam u počecima kad je izašla igra i spominjala se na sve strane pa sam je instaliral isprobal i maknul već isti dan.

Neznam iz čega sam se hitil. Dal je to ostalo nepromjenjeno, neznam?

Neki leteći objekt je bio u pitanju.

Neko odbrojavanje negdje, radijacija i rekoh to mi ne treba.

TITANXIS

Da da, zeleno je točan odgovor, obojica su pogodili.

Da sjećam se da je zeleno kao za točan odgovor.

Nisam već jako dugo potjeru gledal. Zgustiral sam se valjda.

Krešo sa slike mi se učinio po izrazu lica kao da neće znat a kad lovac pogodi onda bude crveno slovo u zelenom polju..

2 mjeseci kasnije
      • Brijac

•  
        •  
        •  
        •  

ThaUrban

Ovo je sa snimalice, palim uvijek te reprize koje se vrte nakon ponoći jer nemaju reklama.

• Brijac

•  
          •  
          •  
          •  

ThaUrban

Ako me pitaš od kad je epizoda:

Brijac

Trebal si samo napisat otkad je ta emisija kad si prvi put stavil sliku, Odnosno kojeg dana se emitirala u oriđiđi vremenu da di urban može znat na čem je.

Brijac

A možda i ne.

Koliko sam skužil urban barem je tak mislio da gledaš unapred jer večeras je bio drugi lovac a ti onda veliš da gledaš snimku i posle onda ne kužim kaj je mislil pod da snimaš when ili kad.😃

2 mjeseci kasnije

Možda lovac je ali sudeći po natjecateljevom izrazu lica kao da se dvoumil😀.

Ne pratim više taj kviz redovito, katkad na minutu, dve pogledam večernju reprizu.